in

VIDEO: Petrecere românească în toiul nopţii, întreruptă de poliţişti

Un reporter italian a filmat intervenţia a trei echipaje de poliţie în apartamentul unui român din cartierul Casilino (Roma), care asculta muzică la maxim, în toiul noţii.

Vecinii românului, exasperaţi, după şase ore de ascultat cântece de petrecere, au sunat la poliţie, solicitând intervenţia militarilor.

În imaginile postate de reporterul italian pe Youtube, putem vedea nu mai puţin de şase agenţi mobilizaţi pentru a-i linişti pe petrecăreţi. După ce bat în repetate rânduri cu pumnii în uşă, fără să fie auziţi, poliţiştii reuşesc, în sfârşit, să intre în apartament.

La intrare, un român în stare de ebrietate îi invită în repetate rânduri pe agenţi să intre în casă, nu înainte de a-i număra: “due, tre, quattro.. sei”. Apoi, când poliţiştii îl întreabă de ce ascultă muzica la maxim, deranjând vecinii, bărbatul dă vina pe reclamanţi: “eu plătesc chiria aici, ceilalţi sunt rasişti, sunt rasişti”.

Lucrurile se calmează, în sfârşit, iar bărbatul acceptă să închidă muzica. “Erau nişte români care au cam băut, acum i-am pus la culcare… să sperăm”- spune un poliţist prin staţia de radio, la sfârşitul operaţiunii.

Videoreportajul postat pe Youtube a stârnit multe reacţii rasiste la adresa românilor, în general, dar şi împotriva poliştilor, care ar fi intervenit mult prea numeroşi pentru a rezolva o simplă reclamaţie. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A incendiat maşina unui carabinier, român arestat la Olbia

Peste un milion de turişti şi-au petrecut vacanţele în România, în iulie 2012