in

Violator în serie, arestat la Bologna: îşi ataca victimele în gări

Circula din nord în sud, din Veneto în Puglia, cu trenuri nocturne, urmărind femei singure.

Constantin Cristian Cumpănaşu, 31 de ani, a fost arestat în 2 ianuarie, fiind acuzat deocamdată de două violuri, unul în 10 decembrie, la gara din Bologna, altul în 27 decembrie, la Ferrara.

Dar lista faptelor comise de violator s-ar putea mări.

Prima victimă a fost o rusoaică de 25 de ani, care circula cu un tren regional pe ruta Rovigo-Bologna. Cumpănaşu s-a aşezat lângă ea şi a început să vorbească pentru a-i câştiga femeii încrederea. Ajunşi la Bologna, Cumpănaşu s-a oferit să-i ducă femeii valiza.

Cei doi au trecut pe un peron slab iluminat şi fără telecamere. Acolo românul a sărit pe ea, aruncând-o la pământ. Femeia a căzut cu faţa la pământ, rupându-şi un dinte.

Cumpănaşu a bătut-o şi apoi a violat-o. I-a luat apoi celularul, 200 de euro din geantă şi a fugit. Femeia a depus plângere la secţia gării.

La gara din Ferrara, în 27 decembrie, o faptă similară. Românul a convins-o pe o femeie să îl însoţească într-un loc întunecos, pentru a consuma droguri. Acolo a agresat-o şi a violat-o.

Arestarea a avut loc în 2 ianuarie, pe trenul Eurostar Foggia-Bologna.

În 5 ianuarie, judecătorul pentru investigaţii preliminare de la Tribunalul din Bologna, la cererea procurorului, a confirmat reţinerea aplicând măsura arestării preventive.


Român arestat pentru viol în centrul Romei, victima a ieşit pe fereastră la etajul patru

Studentă violată la Milano, român arestat. Salvini (Lega Nord): „Castrare chimică”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cadouri din Italia pentru copiii orfani din România

Şomajul în Italia a ajuns la 13,4%, Istat: „Cel mai mare din istorie”. În România şomaj la nivel minim