Menu
in

Ambasada României: Concurs de schi cu tombola în scop caritabil

Ambasada României în Italia, în colaborare cu „Sci Club LES CHATEUX” şi Reprezentanţa de Promovare şi Informare Turistică din Roma, organizează sâmbătă, 26 februarie 2011, cu începere de la ora 10.00, cea de a VIII-a ediţie a cupei de schi “Discesa della Pace”- se arata intr-un comunicat al Ambasadei de la Roma.

„Competiţia sportivă se adresează, în exclusivitate, mediului diplomatic acreditat în Republica Italiană (diplomaţi şi angajaţi ai Ambasadelor, Consulatelor şi Ministerului de Externe Italian) şi se va desfăşura în Staţiunea de schi “Campo Felice” (Abruzzo).
Pe lângă promovarea României şi a spiritului de competiţie în mediul diplomatic, evenimentul implica şi participarea publicului prezent la organizarea unei tombole în scop caritabil, banii strânşi urmând a fi donaţi Asociaţiei Caritas Roma. Primele trei premii vor fi asigurate de operatorii de tururi Caldana şi Hotel Novotel Bucureşti (premiul întâi: un city break la Bucureşti pentru două persoane), Mediviaggi Tour Operator şi Estland (doua premii doi: sejur la Bucureşti) şi Clubul de Schi „Les Chateux” (premiul trei: echipament schi). Toate celelalte premii vor fi oferite de societatea „ROMA..NIA”.

Ambasada României în Italia foloseşte acest prilej pentru a mulţumi tuturor sponsorilor care au contribuit, alături de organizatori, la realizarea acestei competiţii sportive de tradiţie, respectiv:, „Caldana”, „Caritas-Roma”, „Colfasa” „Estland”, Hotel  „Mediviaggi Tour Operator”,„ROMA..NIA”, „West Scout”.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version