in

Ambasadoarea Dana Constantinescu propune înființarea unei rețele între candidații de succes la alegerile locale

Marţi, 15 octombrie, Ambasadorul României în Italia s-a întâlnit la Roma cu Nona Evghenie, consilier de origine română al Primăriei din Padova, aflată în prezent la al doilea mandat, potrivit site-ului ambasadei.

Discuţiile au trecut în revistă domeniile în care administraţia locală italiană este competentă în a soluţiona problemele cetăţenilor români din Italia şi a fost evidenţiată necesitatea creşterii gradului de informare cu privire la drepturile românilor care locuiesc şi lucrează legal în Italia.

Totodată, a fost subliniată necesitatea creşterii gradului de reprezentare a românilor în administraţia locală din Italia ca factor de sporire a impactului pozitiv al comunităţii româneşti în cadrul societăţii italiene.

În cadrul întâlnirii a fost propusă ideea înfiinţării unei reţele între candidaţii de succes la alegerile locale din Italia proveniţi din rândul comunităţii româneşti, la care să poată adera şi alţi posibili candidaţi, indiferent de culoare politică, şi în cadrul căreia să fie împărtăşite seturi de bune practici.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Medicul român Marius Datcu, clinică stomatologică performantă la Ravenna

Andreea Marin s-a apucat de cântat