Menu
in

Lady Gaga sâmbătă la Roma, catolicii protestează

Lady Gaga şi-a confirmat prezenţa la închiderea Festivalului “Europride”- al comunităţii homosexuale şi transgender, care s-a desfăşurat în capitala Italiei, la începutul lunii iunie. Cântăreaţa va susţine un concert de o jumătate de oră sâmbătă 11 iunie, la Circo Massimo, după ce se va termina parada “Gaypride”.

Cel mai probabil va interpreta piesa “Born this way”- un elogiu adus “culturii gay”- după cum au precizat organizatorii festivalului. Inainte de a cânta, Lady Gaga va ţine un discurs legat de eveniment.

Venirea cântăreţei în capitala Italiei, precum şi spectacolul susţinut nu departe de Vatican, au stârnit protestele mai multor exponenţi politici catolici. Printre ei, Rocco Buttiglione, vice-preşedintele Camerei Deputaţilor, care şi-a declarat perplexitatea faţă de perticiparea cântăreţei din al cărei repertoriu face parte melodia “Judas”, cu un videoclip “care este ofensiv faţă de Iisus”.

Ieri, agenţia Ansa a anunţat că Lady Gaga se va întâlni şi cu primarul Romei, Gianni Alemanno, care însă azi a precizat, într-un scurt comunicat de presă, că în agenda sa nu este prevăzută nicio întâlnire cu vedeta americană.

M.C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version