in

TOŢI liderii asociaţiilor din Italia, invitaţi la conferinţa la care participă miniştrii Cristian David şi Cecile Kyenge

 

 

 

 

Sâmbată, 23 noiembrie 2013, va avea loc la Roma (în Aula Magna a Rectoratului Universităţii Roma 3 din Via Ostiense nr. 159), conferinţa „Românii din Italia – Repere Identitare”, cu participarea ministrului integrării italian Cecile Kyenge, a ministrului delegat pentru românii de pretutindeni, Cristian David, şi a ambasadorului României în Italia, Dana Constantinescu.

În cadrul conferinţei, vor fi dezbătute drepturile românilor din Italia în calitate de cetăţeni europeni şi vor fi prezentate procedurile de întocmire a proiectelor pentru finanţare din partea DPPRP.

Ambasada României în Italia încurajează participarea la conferinţă a liderilor de asociaţii româneşti şi a mass-media de limba română.

Pentru înscrieri, persoana de contact este Oana Liscan ([email protected]). Date necesare la înscriere: nume participant, asociaţia reprezentată, date de contact. Data limită de înscriere: joi 22.11.2013.

Programul conferinţei poate fi consultat AICI.

Pentru mai multe informaţii consultaţi pagina web Ambasadei României în Italia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

2,5 miliarde de euro, banii trimişi în acest an de românii care lucrează în străinătate

Vrei să te întorci în România sau să-ţi găseşti de muncă în altă ţară? Ambasada României şi sindicatele te învaţă cum să faci