in

2012, anul iubirii: 5 bărbaţi celebri au devenit tătici

2012 a fost un an în care mulţi bărbaţi celebri din România au primit un superb cadou de la soţiile ori iubitele lor.

Mihai Petre

Mihai Petre, care este căsătorit cu dansatoarea de origine poloneză Elwira Duda, a devenit tatăl unei fetiţe ieri, 12.12.2012. „Este ziua cea mai importantă din viaţa mea. Fetele mele sunt bine, abia aştept să le iau acasă”, a scris juratul de la „Românii au talent” şi „Dansez pentru tine” pe contul personal de Facebook.

Horia Brenciu

Alice Dumitrescu, femeia cu care Horia Brenciu formează un cuplu din 2006, a născut o fetiţă de 3,4 kilograme, în 1 noiembrie 2012. Este primul copil al lui Brenciu şi al treilea al lui Alice. Iubita lui Brenciu are 44 de ani şi este o fostă „absolventă” a Şcolii Vedetelor, celebrul show de la TVR.

Pepe

Iubita lui Pepe, Raluca, a născut o fetiţă de 3,36 kilograma, la 15 august 2012. Este primul copil atât pentru latino-lover, cât şi pentru iubita sa. Cântăreţul şi-a făcut o casă ideală pentru o familie, din dorinţa ca familia să trăiască în linişte şi siguranţă.

Cristian Gog

Câştigătorul marelui premiu din al doilea sezon al emisiunii „Românii au talent”, mentalistul Cristian Gog, a devenit tătic în iulie 2012. Soţia sa, un inginer chimist în vârstă de 30 de ani, a dat naştere unui băieţel.

Mădălin Voicu

Dacă toţi ceilalţi au avut parte de bucuria primului copil, pentru Mădălin Voicu (60 de ani) a fost al cincilea. Iubita politicianului, Carmen Olteanu (33 de ani), a născut un băieţel în septembrie 2012. Bebeluşul a avut, la naştere, 4 kilograme şi 57 de centimetri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gerul şi viscolul fac ravagii în ţară. Temperaturi de – 26 de grade

Fetiţa cântăreţei Antonia, vedetă în Italia