in

Actorul Şerban Ionescu, din nou în stare critică

Actorul Şerban Ionescu, în vârstă de 62 de ani, s-a întors de o lună în România, de la clinica de recuperare din Germania, unde a fost diagnosticat cu scleroză amiotrofică.

Deşi lucrurile păreau să revină la normal, în urmă cu câteva zile a fost internat la Spitalul Elias din Capitală, unde continuă tratamentul pentru afecţiunea neurologică de care suferă.

 

Boala l-a pus la pat: a slăbit 30 de kilograme

Anterior plecării în Germania, medicii români îl diagnosticaseră, în urmă cu aproape un an, cu borelioză – boala cu o mie de feţe, care provine de la înţepătura căpuşelor. Potrivit avocatului său, la revenirea din Germania, actorul a locuit în casa unui prieten. Surse din apropierea actorului susţin că boala şi-a pus serios amprenta asupra fizicului acestuia. Şerban Ionescu a slăbit 30 de kilograme şi nu se poate ridica din pat fără ajutor.

Internat de urgenţă la Spitalul Elias din Bucureşti

“Domnul Șerban Ionescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias pentru continuarea protocolului de îngrijire adecvat afecţiunii neurologice de care suferă”, a anunţat medicul Valentin Calu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias. Surse din apropierea actorului au declarat că, iniţial, actorul refuzase internarea. În momentul de faţă, actorul se află singur în salon, iar o asistentă are grijă ca din două în două ore să-i schimbe perfuzia. După internare, actorul a fost consultat de patru medici.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

De la cantina Caritas la ringul de kickboxing

Slujbă în limba română la Cervignano, friulanii se simt discriminaţi