Menu
in

Adrian Mutu se lansează în muzică. Vrea să facă un duet cu Pitbull

Fotbalistul Adrian Mutu vrea să se lanseze în muzică, alături de celebrul Armando Christian Perez, cunoscut cu numele de scenă Pitbull. Cei doi plănuiesc să înregistreze o piesă menită să ajungă în topurile din România, dar şi de peste hotare.

La 33 de ani, sportivul pare acum atras şi de muzică şi intenţionează să lanseze prima lui piesă. În urmă cu câţiva ani, fotbalistul a avut câteva propuneri de colaborare cu artişti autohtoni, precum Puya şi membrii trupei BUG Mafia, însă abia după ce l-a cunoscut pe artistul internaţional Pitbull, Adrian a părut mai interesat de ideea unui duet.

Consuelo ar vrea să apară în videoclipul soţului ei

Mutu şi Pitbull s-au întâlnit de multe ori în ultima vreme, informează libertatea.ro, iar colaborarea pare să prindă contur. Mai mult, soţia fotbalistului, Consuelo, şi-ar fi manifestat dorinţa de a apărea în primul videoclip al soţului ei. Pitbull este un artist curtat de marile staruri internaţionale. De-a lingul timpului a mai cântat împreună cu Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Marc Anthony, Shakira şi Chris Brown.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version