in

Alex Velea, naţionalist convins! „Nu mi-aş dori să plec în străinătate!”

Alex Velea este un naţionalist convins. Şi-a consolidat cariera, este mai mult decât apreciat de români şi spune că nu ar emigra.

Alex spune că se simte excelent în România şi că nu ar pleca niciodată să îşi facă un viitor peste hotare. “Aici duc viaţa pe care mi-o doresc. Nu ştiu dacă m-aş muta. Sunt român, dar nici asta nu contează. Contează ce transmit, cum şi ce ajunge dincolo de zid”, a mărturisit Alex.

Muzica lui nu are nevoie de viză

Cu vocea inconfundabilă, sound-ul dinamic, mişcările şi forma fizică de invidiat, Alex a cucerit rapid publicul roman din ţară, dar şi peste hotare. Melodiile sale nu cunosc graniţele, întrucât sunt ascultate în România, dar şi în alte ţări europene (Rusia, Ucraina, Germania, Turcia, Italia, Polonia, Slovacia, Franţa etc).

Cătălin Josan se gîndeşte să se mute în Italia

La polul opus, Cătalin Josan a declarat că se gândeşte serios să se mute în Italia. După ce mare parte din vară a petrecut-o în Peninsulă, Cătălin şi-a pus întrebarea dacă merită să mai rămână în Romînia, în condiţiile în care muzica lui se vinde mult mai bine în străinătate.

După tot timpul petrecut în Italia, artistul este convins că acesta este locul unde i-ar placea sa locuiasca şi unde ştie că muzica lui ar fi mai apreciată decât în România. “Aşadar, încă o dată: Italia – 1, România – 0”, a spus Cătălin Josan.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Video/ “Trenuleţul Poporului”: vezi cum s-au distrat fanii lui Dan Diaconescu la Anagnina

Rusia ameninţă! Ar putea ataca România din cauza scutului anti- rachetă de la Deveselu