Menu
in

Alexandra Dinu, fostă Mutu, se va căsători cu Andrea Rizzoli

Actriţa Alexandra Dinu, care s-a stabilit în urmă cu câţiva ani în Italia, la Roma, a început să îşi facă planurile de nuntă cu iubitul său, Andrea Rizzoli, una dintre cele mai influente persoane din Peninsulă, cu care are o relaţie de patru ani.

După ce Alexandra Dinu, în vârstă de 31 de ani, a îmbracat rochia de mireasă pentru rolul din pelicula “Sposami”, un film de televiziune difuzat de Rai 1, în care joacă unul dintre rolurile principale, publicaţiile tabloid din Peninsulă anunţă că fosta soţie a lui Adrian Mutu se pregăteşte de nunta cu miliardarul italian Andrea Rizzoli.

Alexandra Dinu are o carieră de succes în Italia şi, după o relaţie de patru ani cu miliardarul italian Andrea Rizzoli, cuplul plănuieşte să se căsătorească anul viitor. Chiar dacă Alexandra spunea că “nu este nevoie de un act şi de o ceremonie fastuoasă pentru a celebra dragostea dintre două persoane. Cel puţin asta simt acum. Nu îmi planific nimic, las lucrurile să vină de la sine. Dacă este scris să ajung încă o dată mireasă în viaţa reală, atunci aşa va fi”, apropiaţii cuplului spun că, după un an de logodnă, cei doi plănuiesc să-şi oficializeze relaţia.

A rămas în relaţii foarte bune cu Adi Mutu

Alexandra Dinu şi Adrian Mutu au rămas în relaţii foarte bune, poate şi pentru că fiul lor, Mario, are nevoie ca ambii părinţi să îi fie aproape. “Tot ce aştept eu de la Adrian este să fie un tată bun pentru Mario” , a mărturisit actriţa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version