in

Alexandra Dinu, fosta nevastă a lui Adi Mutu, aproape de o nouă căsătorie cu un magnat italian

Actriţa Alexandra Dinu, care s-a stabilit în urmă cu câţiva ani în Italia, la Roma, se gândeşte foarte serios să se căsătorească cu iubitul său, Andrea Rizzoli, una dintre cele mai influente persoane din Peninsulă, cu care are o relaţie de patru ani. Într-un interviu acordat revistei Unica, Alexandra a vorbit despre cariera sa de actriţă, viaţa în Italia, iubitul său şi planurile de viitor, precum şi despre fiul său, Mario, şi celebrul său tată, fotbalistul Adrian Mutu.

Vorbeşte despre căsătorie, dar amână momentul

Iubitul Alexandrei Dinu se înţelege de minune cu băieţelul ei din prima căsătorie, Mario. “Acum trăiesc o dragoste matură. La începutul relaţiei, am mers într-o călătorie în India, cu rucsacul în spate, doar noi doi. Când te îndrăgosteşti ai mai mult curaj. A fost frumos să-l descopăr pe Andrea în acea ipostază”, a dezvălui Alexandra Dinu, care a recunoscut că vorbeşte destul de des despre căsătorie cu iubitul său, dar nu vrea să facă acest pas deocamdată.

A rămas în relaţii foarte bune cu Adi Mutu

Alexandra Dinu şi Adrian Mutu au rămas în relaţii foarte bune, poate şi pentru că fiul lor, Mario, are nevoie ca ambii părinţi să îi fie aproape. “Tot ce aştept eu de la Adrian este să fie un tată bun pentru Mario. Ei s-au văzut chiar recent, când Adi a jucat la Roma, au fost fericiţi să petreacă puţin timp împreună” , a mărturisit actriţa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO/ Mădălina Ghenea la Chiambretti Show: „Nu m-aş fi expus la Sanremo ca Belen”

Adrian Chifu: Ar trebui să existe reprezentanţi români în Parlamentul Italiei