in

Alexandra Dinu se recăsătoreşte. A fost cerută de soţie de actorul italian Luca Bastianello

Alexandra Dinu se recăsătoreşte. Fosta soţie a lui Adrian Mutu a fost cerută de soţie de iubitul ei, Luca Bastianello, un actor celebru în Italia.

Cei doi actori s-au cunoscut în urmă cu un an şi jumătate pe platoul de filmare al unui serial şi de atunci sunt nedespărţiţi. Cei doi au hotărât să facă nunta anul viitor. Rdeamintim că, în urmă cu 13 ani, Alexandra Dinu a fost căsătorită cu fotbalistul Adrian Mutu şi au împreună un băieţel, Mario, în vârstă de 12 ani.

Nunta va avea loc anul viitor

„Ne gândeam că vom face nunta anul acesta, dar am avut alte priorităţi. Sunt pregătită oarecum. Eu nu o consider esenţială căsătoria. dacă există dragoste, ea trebuie să crească pe zi ce trece. De multe ori căsătoria schimbă totul în rău. Ne-am înţeles foarte bine din prima clipă. L-am descoperit pe Luca şi în afara platoului de filmare şi încă îl mai descopar. Este o persoană minunată, despre care pot să spun că este foarte importantă în viaţa mea, în momentul acesta. Nu îi plac cluburile. Am căutat o astfel de persoană, fiindcă nici mie nu îmi plac. Luca îmi corespunde. Ne pregătim şi pentru pasul cel mare. O sa ne căsătorim”, a mărturisit Alexandra la ştirile la Kanal D.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Asociația ”Frăția” din Torino a sărbătorit un deceniu de activitate. „Să fim mereu împreună!”

Zeci de mii de pelerini, la moaştele Sfintei Parascheva