in

Alexandra Stan şi-a anulat în ultima clipă concertul la Frosinone (Roma)

Alexandra Stan şi-a dezamăgit fanii de peste hotare. Cântăreaţa trebuia să susţină un concert în Frosinone, Italia, însă, din cauza zăpezii şi a vremii extrem de capricioase, nu a mai ajuns, lăsand pe toată lumea să o aştepte în zadar.

Cântăreaţa trebuia să concerteze în Italia, pe 11 februarie, însă, in ciuda faptului că întreg clubul era plin, atât de români, cât şi de italieni dornici să o vadă, ea nu a mai ajuns, din cauza zăpezii. “Chiar dacă a nins destul de mult în ultimele zile, eu şi prietenii mei am făcut tot posibilul să mergem la concert. Cum noi am putut ajunge în club, aşa cred că putea şi ea. Nu ne-au dat niciun ban înapoi pe bilete, doar ni s-a promis că Alexandra Stan va cânta în altă zi”, a declarat un fan. Preţul biletului a fost de 20 de euro.

A bătut-o pe Inna la popularitate

Alexandra Stan a reuşit să depăşească succesul Innei în timp record. Chiar dacă a apărut pe piaţa muzicală la jumătate de an după Inna, Alexandra a rupt topurile muzicale. Atât de la noi. Cât şi cele de peste hotare. Tânăra a cucerit toată Europa cu celebra piesă „Mr. Saxobeat”. Mai mult, Alexandra a reuşit să ducă linia melodică a succesului ei şi peste Atlantic. Solista a rezistat timp de şase săptămâni consecutive pe primul loc în top Billboard SUA, o performanţă pe care Inna nu a reuşit să o bifeze, în ciuda promovării sale intense. O astfel de reuşită nu a mai fost bifată decât de Madonna şi Lady Gaga.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Români în închisorile din Italia: ”Suntem nevinovaţi!”. Iată poveștile lor

20 de ani de la declanşarea anchetei anticorupţie “Mani pulite”: “De la cancer, la metastază”