in

Anca Țurcașiu a oprit timpul în loc. Iată secretul ei

Anca Țurcașiu, în vârstă de 45 de ani, are mare grijă de trupul ei. Putem spune că frumoasa artistă este un exemplu bun de urmat pentru orice femeie care vrea să țină la distanță kilogramele nedorite. Tocmai de aceea, orice sfat pe care Anca Țurcașiu îl oferă este demn de luat în seamă.

Potrivit Agenției de Presă Mondenă, vedeta consumă opt ardei iuți zilnic, aceștia având nenumărate beneficii pentru sănătate.

Sa arati bine la o varsta inaintata depinde mult de alimentatie si sport. Am vazut oameni alergand asta-vara pe plaja, care la 60 de ani, aratau de ti se taia respiratia. Daca vrei, se poate si fara operatii estetice! Pentru oamenii care din anumite motive nu au posibilitatea de a merge la sala, exista Parcul Herastrau! Exista multe aparate de facut gimnastica in multe dintre parcurile din Bucuresti, unde poti petrece ore intregi facand miscare. Totul e sa vrei! Eu intotdeauna imi gasesc timp pentru sport”, a spus Anca Țurcașiu în urmă cu ceva timp.

În urmă cu doi ani, Anca a dezvăluit un nou tratament pentru ten, care a dat rezultate chiar de la primele ședințe: „Nu am nicio regulă, mă machiez, mă demachiez, mă dau cu creme normale. Acum, am început un tratament cu laser și vreau să fac zece ședințe, să văd cum mă simt, dar deja am observat câteva schimbări în bine pentru că pulsația luminii laser reface colagenul și este miraculoasă pentru ten”.

CITEȘTE ȘI:

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Cannes, într-o rochie transparentă!

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragediile emigrării: familie de români cu doi copii mici trăiește la mila oamenilor într-o gară din Spania

Șnițel cu salată de cartofi