in

Anda Adam şi Ellie White, mândre că sunt românce: “Trăiască România”

Anda Adam, unul din cele mai bune “exporturi muzicale” ale Romaniei, şi Ellie White, din cele mai noi produse muzicale romanesti care se bucura de succes international, se mândresc cu ţara lor şi se bucură din tot sufletul atunci când străinii spun că muzica românească sună senzaţional.

Satisfacţie profesională

De 1 decembrie, Anda Adam are numai cuvinte de laudă la adresa României. Ne reprezintă ţara cu brio de doi ani încoace, fapt pentru care în Turcia este supranumită “Noua Madonna a Europei”. Anda a dus renumele ţării noastre peste hotare şi se mândreşte că este româncând străinii apreciază muzica pe care o cantă. ”Cea mai mândră m-am simţit atunci când am avut concerte în alte ţări şi, fiind invitată la anumite posturi de radio, toţi au spus că muzica venită de la noi sună senzaţional şi că abia aşteaptă să vadă ce mai lansăm noi pe piaţa muzicală”.

Urări pentru români

Odată cu seria concertelor internaţionale, începută în Italia, Ellie White a devenit cel mai proaspăt promotor al valorilor României. Azi, de 1 decembrie, solisa ne indeamnă să strigăm din tot sufletul “Trăiască România!”. Cântăreaţa transmite un mesaj pozitiv tuturor românilor, îndemnându-i să strige din tot sufletul “Trăiască, România!”. “Ziua de 1 Decembrie este una specială pentru noi, pentru că azi ne adunăm din toată lumea pentru a continua tradiţia Unirii din Alba Iulia. Haideţi să ne unim mâinile şi să strigăm din tot sufletul “Trăiască România!“ La multi ani, românilor, oriunde v-aţi afla! Fiţi mândri că vă puteţi numi români!”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO/ Milanezii răspund la întrebarea: “Ce diferenţă există între romi şi români?”

Ziua Naţională / Banderole tricolore, distribuite de ARI românilor şi italienilor din Roma