in

Andrea Iannone a înlocuit-o pe celebra Belén cu o româncă. Ce spun foștii iubiți: «Interesată doar de bani și faimă»

Campionul de motociclism Andrea Iannone are o nouă prietenă, după ce s-a despărțit de Belén Rodríguez. Presa de gossip susține că Andrea Iannone a redescoperit dragostea. După sfârșitul relației sale lungi cu Belen, care s-a întors la fostul ei soț, Stefano De Martino, pilotului de la MotoGP i s-au atribuit multe legături, dar niciuna confirmată. Dar acum a devenit publică legătura cu românca Andreea Sasu, 28 de ani, fotomodel de top în Italia, fostă iubită a lui Philipp Plein.

Cei doi își trăiesc povestea lor de dragoste intensă între Elveția și Monte Carlo: „Andrea Iannone și-a regăsit zâmbetul și începe o viață nouă, cu o nouă parteneră”, scrie săptămânalul „Chi”.

Sasu s-a născut la Pașcani și de când era copil, spune că a visat mereu să fie un model profesional. După terminarea școlii, s-a înscris la Universitate pentru a studia marketing si publicitate, dar spune că nu a ezitat să părăsească școala, atunci când a avut șansa de a deveni un model în Italia, și din 2010 s-a mutat la Milano.

Andreea a fost logodită cu Gerry Scarpone, un întreprinzător napolitan, și cu Philipp Plein, faimosul designer de modă.

Presa de scandal a început să caute detalii din trecutul româncei. A fost reluată declarația lui Gerry Scarpone, care într-un interviu pentru Eva 3000, a descris-o pe Andreea ca pe o femeie dispusă să facă orice pentru a obține ceea ce vrea, interesată doar de bani si faima. În timpul relației cu el, a povestit Scarpone, modela zbura singură în Dubai, fără să-i spună, cheltuindu-i banii și chiar, o dată, golindu-i seiful din casă.

Pornită de jos

Andreea Sasu s-a afirmat ca model, lucrând pentru case mari de modă, cum ar fi Dolce&Gabbana, Philipp Plein și Roberto Cavalli. A prezentat modă nu numai în Italia, ci și în străinătate. Într-un interviu pentru BitTV Pașcani, Andreea Sasu povestește însă cât de greu s-a afirmat în Italia, după ce a fost contactată, în 2010, de agenţia de modă IMM (International Models Milano).

«Ajunsă în Italia, chiar dacă făceam parte dintr-o agenţie de modă, la început a fost foarte greu. Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli – tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie. Din sute de fete reprezentanţii evenimentului alegeau, după anumite criterii, puţin peste 20. Aşa că dacă aveai noroc să fii aleasă, îţi scoteai cheltuiala, dacă nu, rămâneai fără bani. Şi tot aşa, aproape doi ani de zile.

Pentru a face faţă m-am angajat la un restaurant/bar. Avem salariu fix, dar şi program. Mă trezeam în fiecare dimineaţă la ora 4, luăm trei autobuze pentru a ajunge la locul de muncă. În acel timp, învăţam şi pentru carnetul auto, chiar dacă aveam un an de zile de când stăteam în Italia. Nu ştiam toate cuvintele. Eram cu dicţionarul în mâna. Bucuria a venit când am luat examenul din prima. M-am simţit o femeie puternică. Eram motivată să merg mai departe. Am reuşit să strâng şi câţiva bănuţi şi mi-am cumpărat o maşinuţă că să mă pot deplasa cu uşurinţă, la muncă dar şi la castinguri. Era obositor. Greu. Însă când îmi reuşea ceva, plângeam de bucurie.

După numeroasele castinguri la care am fost prezentă, am început să fiu contactată de mai multe agenţii de modă. Aveam din ce în ce mai multe prezentări de modă, dar eram solicitată şi pentru şedinţe foto. După ce am văzut că se măreşte câştigul, mai ales că fac ce îmi place, am renunţat la jobul de chelneriţa. Aveam castinguri şi în Londra, Paris, Istanbul, Morocco, Dubai, India sau Barcelona.»

De-al lungul anilor a participat la multe concursuri de frumuseţe. «Aprope tot timpul luăm câte un titlu şi chiar coroana. De exemplu am fost Miss Val Rendena Trentino 2013 (finală naţională) primul loc, Miss Christmas 2013 – Primul loc, Miss Mondial 2014 – Primul Loc, La Bella D’Italia Brescia –Primul loc, Miss Fanunka 2014 – Locul 2, Miss Eleganza şi Miss Stella D’Europa, Miss un Volto per il Cinema – Locul 2, La piu Bella del Mondo, Finale regionale Lombardia -Primul Loc şi La piu bella del Mondo, Finale Nazionale locul 3. La finalul competiţiilor auzeam şuşotindu-se. Cum de a câştigat ea. E româncă. Aici a fost un concurs cu frumuseţiile din Italia. Este lumea modei plină de invidie, chiar dacă nu se arată. Simţi.

Sunt foarte mândră de mine, unde am ajuns. E o meserie care îmi permite să fiu mereu aranjată, înconjurată de lume bună şi aici fac referire la persoane care lucrează în televiziune, modă, cinema etc. Partea bună mai e că plec în călătorii.», a povestit Andreea Sasu.

După despărțirea de Mădălina Ghenea, Philippe Plein iubește o altă româncă

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ravenna, tineri refuzați să intre în discotecă pentru că erau străini: ”Petrecerea este pentru italieni”

O româncă văduvă protestează în fața primăriei la Nicosia (Sicilia): «Nu am mijloace de subzistență»