in

Andreea Esca şi-a dus copiii într-o croazieră, în Bahamas

Andreea Esca şi-a petrecut vacanţa printre faimoasele personaje Disney. Cei doi copii ai săi, Alexia şi Aris, au avut parte de o mega surpriză. Părinţii i-au dus într-o croazieră, în Bahamas, pe un vas plin cu îndrăgitele personaje.

“Am descoperit această croazieră atunci când colegii mei pregăteau un articol dedicat copiilor, în luna iunie, şi am ştiut că va fi o surpriză extraordinară pentru Alexia şi Aris, care îndrăgesc personajele şi filmele Disney. Aşa că am hotărât cu soţul meu să nu le spunem decât că vom merge în America, iar acolo au aflat că ne vom îmbarca pentru cinci nopţi, din Cape Canaveral, pe acest vapor de vis”, a povestit Andreea Esca.

Visul oricărui copil

“Disney Dream este de fapt un hotel plutitor foarte elegant şi primitor. Are sală de spectacole asemenea Sălii Palatului şi cinema ca la Multiplex, sală de fitness, locuri de joacă pentru copii, Spa, restaurante şi cluburi pentru toate vârstele, pistă de alergat, loc pentru minigolf şi teren de baschet. Decorul este foarte elegant, iar Mickey, Minnie, Donald etc îşi dau întâlnire cu cei mici la anumite ore. În afara piscinelor, pe punte există şi două tobogane de apă, preferatele copiilor”, a descris cu lux de amănunte prezentatoarea ştirilor de la Pro TV.

La bordul vaporului erau 4000 de oameni şi 1500 de angajaţi, dintre care 70 români. Timp de 6 zile, aceştia au avut oportunitatea să se plimbe pe diverse insule unde au putut face plajă, au înotat cu delfinii sau au hrănit peştii. De asemenea se închiriază biciclete, căsuţe de lemn pe malul Oceanului şi multe altele. Preţul unui astfel de sejur este mai mult decât piperat, dar ce nu fac vedetele pentru copiii lor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Miss Fiumicino 2011 este o româncă/ Video

Primarii din localităţile mici “vânează” rezidenţi români