in

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au decis să divorţeze

Vedeta de televiziune Andreea Marin Bănică a anunţat pe contul ei de Facebook că ea şi soţul ei, Ştefan Bănică Jr., au decis de comun acord să se despartă, după o căsnicie care a durat şapte ani.

Vedeta de televiziune Andreea Marin şi cântăreţul Ştefan Bănică Jr. s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.

S-au căsătorit în urmă cu şapte ani şi au împreună o fetiţă

Andreea Marin Banica a scris pe contul ei de Facebook despre decizia de a se desparti de sotul ei, Stefan Banica Jr. „Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După şapte ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru”, a scris Andreea Marin în mesajul de pe Facebook.

„Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă”, mai spune vedeta de televiziune.

„Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile şi mai ales copiii. Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mădalina Ghenea s-a îmbogăţit din contracte de imagine

Concurs contestat la ICR: “Andrei Marga să-şi dea demisia”