in

Anunțul care zguduie lumea serialelor de televiziune. Frumos și imposibil, el va fi noul Superman

O frumoasă noutate pentru toți iubitorii genului SF. După diferite supoziții în sfârșit a fost dezvăluit numele actorului care îl va interpreta pe Superman (Clark Kent) în Supergirl 2. Este vorba de Tyler Hoechlin, adică actorul din Road to Perdition din 2002, cu Tom Hanks, în care joacă rolul lui Michael Sullivan Jr., interpretare care i-a permis să obțină în 2003 rolul lui Martin Brewer în serialul ”7th Heaven”.

Vă amintiți de el? După oficializarea intrării actorului în distribuție, producătorul executiv Andrew Kreisberg a spus: ”Regizorul Greg Berlanti a dorit să lucreze cu Tyler de multă vreme, iar acum Tyler este Superman. Suntem foarte entuziasmați să adăugăm un alt actor extraordinar care să-l interpreteze pe acest personaj iconic”.

Un mare actor: în 2004 Tyler a fost nominalizat la Teen Choice Awards la categoria Breakout Male Star. În 2011 a jucat rolul lui Derek Hale în filmul ”Teen Wolf”, transmis pe MTV. Actorul a părăsit rolul înainte de începerea filmărilor la al cincilea sezon. În 2015 a jucat în ”Stratton: First Into Action”, împreună cu Tom Felton. În 2016 a făcut parte din distribuția filmului ”Fifty Shades Darker” în rolul lui Boyce Fox, coleg al protagonistei Anastasia Steele.

”Pentru noi, Superman este mai mult decât o idee de personificare a personajului, astfel suntem mai mult decât fericiți că l-am anunțat în avans”, a spus Kreisberg privind aparițiile supereroului în Supergirl.

CITEȘTE ȘI:

Actori cu origini româneşti care au făcut istorie la Hollywood

Marius Bizău, singurul român afirmat ca actor în Italia, într-un film în rolul Sfântului Ioan Botezătorul

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Cannes, într-o rochie transparentă!

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Penne all’arrabbiata

Scriitorul Norman Manea: ”Când oamenii simt nevoia să plece, problema e a ţării”