in

Artistul Dan Bălan: “Românii sunt cei mai răi oameni din lume”

Cântăreţul Dan Bălan, care este originar din Republica Moldova, dar a cunoscut succesul în România, a criticat dur românii şi presa din ţara noastră într-un interviu acordat unei publicaţii din Rusia.

Deşi a cunoscut faima şi a câştigat bani frumoşi în industria muzicală românească, devenind star internaţional alături de colegii lui de la O-Zone, Dan Bălan nu are deloc cuvinte de laudă pentru poporul român. „Voi, ruşii, nu înţelegeţi limba română. Presa din România a scris mult despre mine şi m-au implicat în foarte multe scandaluri. Toate sunt inventate! Românii sunt foarte duri, foarte serveri, sunt cei mai răi oameni din lume. Şi cei mai lipsiţi de profesionalism”, a declarat Dan Bălan pentru Woman.ru.

A plecat din Chişinău, a cunoscut succesul în România şi s-a stabilit la New York

Dan Bălan, în vârstă de 33 de ani, este un cântăreţ moldovean cu cetăţenie română care trăieşte în prezent la New York. Artistul a devenit cunoscut în anul 1999, când a lansat trupa O-Zone, datorită colaborării cu o casă de dicuri din România. „După succesul incredibil de care s-a bucurat O-Zone în Republica Moldova, ne-am hotărât să ne încercam norocul şi în industria muzicală din România. La început a fost foarte dificil. Nimeni din Moldova nu mai semnase un contract cu vreo casă de discuri din România. Deşi a fost foarte riscant, a meritat efortul, ţinând cont de ceea ce a urmat”, a spus Dan Bălan.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sinucidere ratată: “Nu am bani să mă întorc în România”

Românii de pretutindeni se întâlnesc la Bucureşti