in

Cei mai în vogă artişti ai lumii cântă pentru români VIDEO

Nume grele precum The Cranberries, Lady Gaga sau Jennifer Lopez vor sosi anul acesta în România. Preţurile biletelor concertelor care vor avea loc începând cu această lună, în Capitală ori în Cluj, pornesc de la 65 lei şi ajung până la 475 lei.

Roxette ajunge la Cluj

Trupa care va deschide seria marilor concerte de vară va fi formaţia Roxette, care pe 19 iulie va cânta pe Cluj Arena. Roxette revine în România după un concert susţinut anul trecut, la Zone Arena, Bucureşti, concert ce a adunat peste 15.000 de fani. Roxette este una dintre cele mai îndrăgite trupe de pop-rock, cu o activitate de aproape 25 de ani. Au lansat 39 de single-uri si 42 de videoclipuri, 8 albume de studio, 8 DVD-uri, 9 compila]ii, iar discurile au fost vândute în peste 75 de milioane de copii în întreaga lume. Piese precum “It must have been love“, “Listen to your heart” sau “Sleeping in my car” sunt piese care încă se află în playlist-urile radiourilor din întreaga lume. Concertul din 19 iulie este inclus în cea de-a doua parte a turneul “The Neverending Tour“. Biletele pentru concertul de la Cluj Arena sunt disponibile începând de la 65 de lei până la 250 lei accesul la tribuna VIP. Acestea pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta şi de pe www.myticket.ro.

Lady Gaga, concert incendiar la Bucureşti

Excentrica artistă Lady Gaga va cânta pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un spectacol ce va avea loc pe 16 august. Concertul este inclus în turneul mondial „The Born This Way Ball” şi va include alte 21 de oraşe europene, printre care şi Bucureşti. „The Born This Way Ball”, cel de-al treilea turneu din cariera artistei, se anunţă a fi una dintre cele mai spectaculoase serii de concerte din istoria muzicii. Acesta urmează exemplul turneului precedent, susţinut de Lady Gaga în perioada 2009 – 2011 – „The Monster Ball” – care a stabilit noi recorduri de audienţă: aproape 2,5 milioane de spectatori în 201 show-uri. Mai mult decât atât, publicaţia The Sun l-a numit cel mai bun show al anului, iar la ediţia din 2012 a premiilor Pollstar Concert Industry turneul a primit titlul de „Major Tour of the Year”. Preţul unui bilet este curpins între 150 şi 475 lei.

Concert de toamnă cu Lenny Kravitz

Pe 28 septembrie, bucureştenii îl vor putea asculta pe Lenny Kravitz, care va performa în Piaţa Constituţiei. Aflat în plin turneu internaţional de promovare a noului său album “Black and White America“, energicul artist newyorkez vine pentru a doua oară în Capitală. Lenny Kravitz compune şi interpretează muzică de succes încă din 1989. De atunci şi până în prezent, a vândut peste 35 de milioane de albume, iar gloria premiilor Grammy nu l-a ocolit, artistul având patru astfel de trofee în palmares. Piese ca “Fly Away”, “Are You Gonna Go My Way” sau “I Belong To You” au ocupat locuri fruntaşe în topurile muzicale şi se regăsesc în preferinţele fanilor lui Lenny Kravitz din toată lumea. Bilete pentru concertul Lenny Kravitz din Piaţa Constituţiei sunt disponibile la preţuri cuprinse între 112 şi 299 lei, ce pot fi achiziţionate până pe 1 august 2012 din re]eaua Eventim, precum şi online.

The Cranberries, again

The Cranberries şi-a anunţat pe site-ul oficial concertul de pe 11 octombrie, de la Romexpo, Bucuresti. Biletele sunt puse în vânzare la preţuri între 117 şi 220 de lei. Şi The Cranberries revine în ţara noastră. Irlandezii au venit prima oară în România în 2010, când şi-au încântat fanii la Zone Arena, tot în Capitală. Biletele au fost puse in vanzare şi costă între 117 lei şi 220 de lei. Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat „Roses”, acesta fiind primul material de studio al formaţiei irlandeze după o pauză de peste 10 ani. Trupa irlandeza The Cranberries a dominat decada anilor ’90, alături de legende ca Pearl Jam, Smashing Pumpkins, Nirvana.

Surpriza anului: Jennifer Lopez

Ultima, dar şi cea mai mare surpriză de anul acesta va fi cântăreaţa americană Jennifer Lopez. Una dintre cele mai cunoscute artiste ale lumii va concerta live la Bucureşti, pe 15 noiembrie. Spectacolul face parte din turneul „Dance Again World Tour”. Concertul va avea loc la Romexpo, însă deocamdată nu se cunosc toate detaliile referitoare la costul biletele ori la momentul când vor fi puse în vânzare. Înainte de concertul de la Bucureşti, Jennifer Lopez va susţine un show în Belarus, iar apoi va pleca spre Turcia. Turneul mondial „Dance Again” a început în Panama. Până în acest moment, J.Lo a anunţat 48 de concerte în cadrul turneului său, dintre care 28 în Europa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii, cei mai săraci europeni

Ai maşină asigurată în România? Iată ce rişti în Italia