in

Atentat la viaţa lui Dan Diaconescu. Bentley-ul său a ajuns în Dâmboviţa

Maşina de lux a lui Dan Diaconescu, pe care o conducea şoferul lui, sâmbătă, 29 octombrie, la ora 3.00 dimineaţa, a ajuns în râul Dâmboviţa, în zona Pasajului Mărăşeşti, după ce un alt şofer a intenţionat acroşarea lui.

Şoferul patronului OTV conducea un autoturism Bentley pe Splaiul Unirii, dinspre Timpuri Noi spre Pasajul Mărăşeşti. La intersecţia cu Bulevardul Mărăşeşti a pierdut controlul asupra direcţiei când a virat la stânga şi a ajuns cu maşina în râul Dâmboviţa. În maşina condusă de şoferul lui Dan Diaconescu se mai afla un tânăr, ambii reuşind să iasă singuri din maşină, pe geam.

S-a intenţionat vătămarea lui Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a precizat că, din informaţiile pe care le deţine, şoferul ar fi încercat să evite o altă maşină al cărei conducător auto ar fi încercat să intre în autoturismul lui. “Era ora 3.00 dimineaţa şi se presupunea că eu ar trebui să fiu în maşină”, a mărturisit Diaconescu. Un martor al accidentului de vineri noapte susţine că acesta a fost urmărit, la mică distanţă, de o alta maşina care l-a şicanat în trafic. Spusele martorului sunt susţinute şi de Dan Diaconescu, care confirmă faptul că şoferul său a fost agasat în trafic. În acest sens, realizatorul de televiziune a declarat că, după părerea sa, incidentul a fost un atentat la viaţa lui, în condiţiile în care presupusul agresor ar fi crezut că se află şi el în maşină.

Maşina a fost scoasă din apă cu ajutorul unei macarale

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere, a spus purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei. Potrivit lui Dan Diaconescu, maşina era condusă de un şofer de la OTV. “Luase maşina să îi bage benzină şi să repare ceva la un scaun. În dreapta şoferului era un apropiat al acestuia. Eu nu-l cunosc direct”, a spus Dan Diaconescu. Acesta a spus că maşina este “un ghem de fiare”. “Este o daună totală”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român înjunghiat în plină stradă lângă Asti

Statul italian va acoperi cheltuielile de înmormântare ale celor doi români morţi la inundaţii