in

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, împreună la Roma

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au o relaţie, pe care nu au confirmat-o şi nici infirmat-o, dar au fost văzuţi împreună la Roma, capitala Italiei.

Surse din anturajul vedetei susţin că ea şi fostul iubit al Andei Adam au plecat separat în capitala Italiei, cu curse diferite, dar “întamplarea” a făcut să se cazeze la acelaşi hotel.

Întrebată la”Acces direct” despre Victor Slav, fosta iubită a fostbalistului Adrian Cristea s-a arătat interesată de o nouă poveste de iubire. “Eu sunt singură, el este singur. E un bărbat discret, atrăgător. Cum să nu îţi placă de el. Vedem ce se întâmplă. Poate mă invită la o cafea şi mă duc, că sunt singură”, a declarat roşcata.

Şi-au pus o dorinţă la Fontana di Trevi

Fostul iubit al Andei Adam şi fosta iubită a lui Adrian Cristea au petrecut un week-end la Roma. E posibil ca această escapadă să fi fost un bun prilej de a se cunoşte mai bine şi să se placă, scrie eva.ro. “Am dat nas în nas cu ei pe via del Corso, în imediata apropiere a Fontanei di Trevi. Se plimbau liniştiţi, iar Bianca îl ţinea de braţ pe Victor. Ambii aveau ochelari de soare şi păreau extrem de fericiţi”, a fost declaraţia unui român care i-a surprins pe cei doi pentru wowbiz.ro.

Declaraţie de dragoste

Bianca Drăguşanu a postat o declaraţie de dragoste pe contul său de Facebook. „Te iubesc pentru că mă iubesti… ştiu, pare un schimb, dar nu e. Te iubesc pentru că te iubesc şi nimic mai mult:) Aici cred că începe cu adevărat iubirea… îţi multumesc pentru că deja te iubesc, pentru că exişti, pentru că eu am început să mă regăsesc, să renasc, să trăiesc… de la tine, doar de la tine încep să iubesc!”, a scris Bianca.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

“Italia, pământul făgăduinţei”- filme despre românii din Peninsulă VIDEO

Euro, la cea mai mică valoare din ultimul an: 4,33 lei