Menu
in

Catrinel Menghia şi Mădălina Ghenea, rivale în Italia? Cine este cea mai frumoasă româncă?

Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia sunt două românce care au cunoscut succesul în Italia. Totuşi, cele două românce sunt mai degrabă rivale decât prietene.

Catrinel are, pe lângă Italia, şi America la picioare, după ce a apărut în cea mai sexy reclamă din SUA, la Fiat Abarth, dar şi datorită rolului din “CSI – Crime şi Investigaţii”.

În ceea ce o priveşte pe Mădălina, frumuseţea ei a făcut-o faimoasă în Italia, apoi relaţiile cu Leonardo DiCaprio şi, respectiv, cea de acum, cu Gerard Butler. Şi-a încercat norocul cu succes şi în filme, la ora actuală evoluând în serialul italian “Borgia”.

“Noua Sophia Loren”

În ciuda acestor lucruri, presa italiană nu se poate decide care dintre cele două vedete merită mai mult titulatura de “noua Sophia Loren”. Aşa că, româncelor nu le rămâne decât să-şi împartă onorantul titlu. Reamintim că cele două vedete s-au văzut faţă în faţă în timpul unui show TV, unde Mădălina era invitată, iar Catrinel, gazda emisiunii, a fotografiat-o. Atunci, româncele şi-au zâmbit politicos, dar nu s-a legat nici o prietenie între ele, spune o cunoştinţă a unuia dintre manechine, motivele fiind rivalitatea şi dorinţa de afirmare internaţională.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version