in

Cea mai frumoasă româncă. Andreea Chiru va reprezenta ţara noastră la Miss World 2013 FOTO

Andreea Chiru a fost aleasă cea mai frumoasă româncă care va reprezenta ţara noastră la finala mondială ce va avea loc în perioada 2-30 septembrie 2013, în Indonezia, unde se va alătura altor 100 de candidate din întreaga lume.

Andreea Chiru este originară din Brăila, are 20 de ani, în prezent fiind studentă în anul al II-lea în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, la Facultatea de Management. Proaspăta deţinătoare a titlului a fost încoronată de către Nicoleta Luciu, cea care a câştigat şi ea mare titlu în anul 1999.

Andreea Chiru va fi, timp de un an, imaginea Miss World România, având sarcina de a se implica activ, împreuna cu organizaţia Miss World România, în cât mai multe campanii şi acţiuni de caritate, de susţinere a copiilor cu diverse probleme din întreaga lume. Podiumul a fost completat de Monica Rusu din Cluj-Napoca şi Mădălina Buftea din Alba Iulia. Premiul de Popularitate i-a revenit Ioanei Brănişte din Bacău, candidata care a strâns cele mai multe like-uri pe pagina de Facebook oficială a competiţiei.

Alături de Miss Earth, Miss International şi Miss Universe, Miss World este considerată una dintre cele mai prestigioase competiţii internaţionale de frumuseţe.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Răzbunarea, arma prostului: alungat din Italia, a încercat să blocheze o șosea națională la Ventimiglia

”Harta românilor de pretutindeni”, studiu prezentat la reuniunea diasporei de la Mangalia