in

Cristi Minculescu revine pe scenă cu noua sa formaţie

Solistul cu voce inconfundabilă, Cristi Minculescu, revine pe scenă după despărţirea de Iris, alături de o nouă trupă – Lotus.

În luna decembrie, aceştia vor susţine un mini-turneu în Sibiu, Bucureşti, Braşov şi Constanţa, pregătind, totodată, un show de lansare a noii formaţii. Lotus, noua trupă a lui Cristi Minculescu, din care face parte şi chitaristul Judy Seutter, pregăteşte un show memorabil de lansare, pentru noaptea de Revelion.

Pe 3 septembrie, Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris şi a fost înlocuit de solistul Toni Şeicărescu, cunoscut pentru colaborarea sa cu formaţia Direcţia 5.

Fanii Iris susţin formaţia şi după plecarea lui Minculescu

Primul concert al trupei Iris fără Cristi Minculescu şi cu un nou solist, Toni Şeicărescu, a avut loc în faţa a aproape 1.000 de spectatori, membrii formaţiei spunând că este prima apariţie pe scenă în noua formulă şi mulţumind pentru aplauze şi încurajări. Pe parcursul concertului, care a durat mai mult de o oră, fanii au scandat numele formaţiei, au aplaudat şi au fredonat împreună cunoscute melodii – „Baby”, „Trenul fără naş”, „Casino”, „Strada ta”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A murit călcată de tren în Piemonte: trei copii au rămas fără mamă

Copiii imigranţilor se întorc în ţară şi au probleme la şcoală