in

Cătălin Botezatu: “Elena Udrea este o femeie foarte frumoasă”

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai apreciaţi designeri români, are numai cuvinte de laudă la adresa Elenei Udrea şi Robertei Anastase, două femei adesea comentate, fie pentru stilul vestimentar pe care îl abordează în diferite contexte, fie pentru felul în care fac politică.

Ce-i drept, gurile rele fac parte din opoziţie, aşa că sunt păreri mai mult decât subiective, consideră Cătălin Botezatu. În schimb, părerea acestuia este una avizată şi are numai bile albe pentru cele două femei de pe scena politică românească, despre care spune că sunt foarte frumoase şi au un stil vestimentar definit.

“Oamenilor le pasă de ea”

Deseori criticată pentru stilul vestimentar îndrăzneţ, Elena Udrea are un mare admirator, Cătălin Botezatu, care nu înţelege de ce este deseori criticată. În plus, faptul că poartă haine de mii de euro nu este deloc sfidător. Designerul consideră că numai cei frustraţi comentează ţinutele ministrului. “Elena Udrea este o femeie foarte frumoasa şi dacă e criticată înseamna că oamenilor le pasă de ea. Mereu am lăudat-o pentru curajul ei, în sensul pozitiv al cuvântului, de a aborda anumite ţinute. Dacă ţinutele ei erau la început mult prea senzuale, am aflat în timp că se poate îmbrăca feminin, respectând trendurile, ceea ce nu e deloc o greşeală. Văd că lumea o critică pentru că poartă haine de mii de euro. De ce să nu o facă? Pentru că sfidează? Dacă soţul ei ar fi bugetar aş înţelege, dar atâta timp cât e un om care dezvoltă afaceri de milioane de euro, chiar nu le mai înţeleg frustrarea”, consideră designerul.

“O femeie cu stil”

Roberata Anastase, şefa Camerei Deputaţilor, a câştigat, în 1994, Miss România. La acea ediţie au participat şi trei dintre frumuseţile ce aveau să fie peste ani în linia întâi a show-bizului romanesc, Andreea Marin, Iulia Frăţilă şi Simona Pătruleasa. În mod surprinzător, trofeul nu a fost câştigat de niciuna dintre ele, primul loc revenindu-i Robertei Anastase. Juriul competiţiei a fost unul plin de personalităţi, printre care şi politicienii Petre Roman şi Mădălin Voicu, care au considerat-o pe actuala şefă a Camerei Deputaţilor cea mai frumoasă dintre cele 22 de finaliste. Mai mult, doi ani mai târziu avea să participe la concursul Miss Universe.

De aceeaşi părere este şi Cătălin Botezatu, care spune că Roberta Anastase are un stil propriu ce o caracterizează. În plus, consideră că numai cei care nu au ce face o critică. “Roberta Anăstase e o femeie frumoasă, care a reprezentat România la un concurs de Miss. Are un stil propriu, un stil total opus Elenei Udrea, dar care o caracterizează. Şi ea este comentată numai de oamenii care nu au ce face. Mă bucur că avem femei care fac politică de calitate”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zboruri România- Italia cu plecare de pe aeroportul Băneasa, anulate

S-a spânzurat din gelozie: soţia sa e balerină de lapdance