in

Cătălin Botezatu prezintă colecţia Olympics, dedicată sportivilor români de la Londra

Cătălin Botezatu, recunoscut nu numai pentru creaţiile sale, ci şi pentru prezenţa sa în showbiz-ul autohton, profită de încheierea celor două sezoane al reality-show-urilor “Burlacul” şi “Next Top Model” şi revine, în aceast weekend, pe podiumul de modă al FashionTV Summer Festival cu două colecţii în premieră.

În această seară, pe catwalk-ul din Mamaia, din piaţa Casinoului, designerul va prezenta “Olympics”, colecţia de costume de baie mixte inspirate din designul costumelor aferente sporturilor olimpiadei. “Perseverenţa, curajul şi sacrificiile sportivilor români în cursa spre succesul mondial au reprezentat punctele forte de inspiraţie pentru noua colecţie Olympics. Vom prezenta costume de baie specifice sporturilor de la Londra, ciclism, kaiac canoe, haltere, scrimă, gimnatică, toate accesorizate într-un mod cu totul special”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Mâine seară, designerul va prezenta, în premieră, cea mai nouă colecţie Haute Couture, “Domina”. Rochiile de seară realizate din materiale preţioase, completate de dantelă franţuzească, blănuri şi pene vor fi prezentate de fostele concurente de la Next Top Model.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criza politică aduce un nou minim pentru leu: cursul, peste 4,64 lei/euro

Victor Ponta: “Românii din străinătate trebuie eliminaţi de pe listele electorale”