in

Cătălin Botezatu vrea să lanseze un film autobiografic

Designerul vestimentar Cătălin Botezatu a dezvăluit, cu ocazia lansării primului său audiobook, că următorul proiect va fi legat de apariţia unui film despre viaţa sa.

”Mi s-a propus ca viaţa mea să devină subiect de film şi după ce vom discuta, vom demara şi acest proiect. Odată cu imprimarea în format audio a cărţii mele autobiografice am retrăit toate momentele de durere prin care am trecut şi care, de ce să nu recunosc m-au transformat”, a declarat Botezatu.

Lansarea audiobook-ului după romanul “Trei vieţi. Pedeapsa”

Joi, 8 martie, chiar de Ziua Femeii, Botezatu şi-a lansat un audiobook, intitulat “Trei vieţi. Pedeapsa” după romanul biografic cu acelaşi nume, scris de Monica Vlad. Designerul s-a arătat foarte emoţionat cu această ocazie, după cum însuşi a marturisit: “Am niste fluturaşi în stomac, dar nu din dragoste, ci de emoţie, pentru că ori de câte ori avem o lansare de carte, am emoţii, pentru că mă gândesc la voi, la publicul meu, la consumatorii de modă Cătălin Botezatu.”

Gabi Duţu: „Am încercat să construiesc personajul Botezatu”

Povestitorul ales pentru audiobook a fost protagonistul din „Narcisa sălbatică”, Gabriel Duţu, care a dezvăluit ce l-a determinat să accepte provocarea. “E prima dată când sunt în postura asta, m-a onorat invitaţia lui Cătălin şi a autoarei Monica Vlad. Sigur că înainte de a accepta am citit cartea şi am rămas impresionat. Au fost două capitole care m-au marcat, într-unul se vorbea despre măicuţa Amelia şi în altul despre Luana, dansatoare de cabaret. Am încercat să construiesc personajul Cătălin Botezatu cât mai bine şi vă asigur că am cunoscut un alt Cătălin, lucruri de care habar nu aveam despre viaţa lui”, a declarat Gabriel Duţu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Interzis în spitale pentru mii de români din Lombardia

Alegeri 2012/ Vânătoare de candidaţi români: cazul Castellamonte