in

Cum îți îngrijești tenul în vacanță

O vacanță este un prilej fantastic pentru ca mintea ta să se destindă și sufletul tău să renască. Din păcate, de obicei pielea ta suferă în aceste perioade. De obicei renunți la rutina ta zilnică și mănânci lucruri pe care nu le-ai mânca în alte zile. Urmează unele sfaturi și problemele tale cu pielea în vacanță vor dispărea.

Nu pune mâna pe față!

Deși, este sfatul pe care ar trebui să-l iei în considerare în fiecare zi, în vacanță, din cauza relaxării totale cam uiți că nu ai voie să pui degetele pe ten. Atunci când te joci cu ochelarii de soare, când îți aranjezi pălăria de soare sau când încerci să alungi nisipul lipit.

Folosește factor de protecție!

Ai tot auzit, de la diverși dermatologi, soarele nu mai este prietenul tău de ceva timp. Acesta este responsabil de îmbătrânirea prematură a pielii. Folosește cremă cu factor de protecție corespunzătoare tenului tău. Tenul deschis la culoare are nevoie de factor de protecție 50.

Nu împrumuta produsele de makeup!

În niciun caz, niciodată nu împrumuți de la altcineva trusa de machiaj. Mascara, rujul, creioanele de ochi sau pensulele pot purta și păstra diverși microbi. Doar nu vrei să-ți strice vacanța un coș sau o iritație de toată frumusețea.

Curățare! Curățare!

Dacă obișnuiești să folosețti makeup și vara, obișnuiește-te să îți cureți bine fața la culcare. Praful, transpirația, sebumul și nisipul nu fac casă bună cu machiajul și tenul tău. Demachiază cu atenție tenul și spală-l cu o soluție specială corespunzătoare tipului tău de ten.

Nu renunța la măsti!

După cum știi, mersul cu avionul și schimbarea mâncării și a aerului fac ca tenul nostru să se usuce și să avem un pic de retenție a apei. Poartă cu tine în bagaj măști la plic de hidratare sau curățare. Folosește-le înainte de culcare.

Șervețele umede!

Orice femeie trebuie să aibă șervețele umde în geantă. Poți aduce un pic de prospețime tenului tău cu ele și în plus îți poți curăța pielea de pe gât, la fel de importantă ca pielea tenului.

Nu uita crema hidratantă acasă!

Tenul se deshidratează mai repede în anotimpul cald, așa că nu uita să folosești crema hidratantă indiferent că mergi la țară, munte sau mare.

Mănâncă sănătos și bea apă!

Dieta ta alimentară se reflectă în sănătatea și aspectul tenului tău. Vei încerca tot felul de mâncăruri așa că ai grijă. Bea multă apă pentru a menține nivelul optim de hidratare al organismului tău și pentru a spăla corpul de toxine.

Alege un bb cream!

Nu ai nevoie de atâta acoperire. Tenul tău se va bronza natural și un bb cream va fi suficient pentru machiajul tenului.

CITEȘTE ȘI:

Cum îți faci singură un deodorant natural și eficient

Cinci greșeli pe care le faci atunci când cumperi un costum de baie

Vrei să fii irezistibilă? Iată coafurile de care sunt extrem de atrași bărbații

Piele fără imperfecțiuni, ori de câte ori vei alege să te epilezi. Iată 5 trucuri

5 greșeli pe care le faci când îți aplici oja

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nu judecați diaspora! Am obosit să tot repet: în străinătate banii nu pică din cer

Croitor român, premiat în Italia cu ”Ața și Firul de Aur”, distincție oferită celor mai pricepuți tineri croitori