in

Curs de Limbă Română ONLINE gratuit

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRRP) lansează programul ”Curs de Limbă Română”, cu scopul de a promova studiul limbii române în diaspora.

Curs on-line se adresează tuturor celor care îşi doresc să dobândească sau să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limba română.

Accesarea modulelor este gratuită şi se urmăreşte stimularea capacităţii de întelegere, de dialog şi de asimilare a unei pronunţii corecte în limba română.

Cele 30 de lecţii ce vă sunt puse la dispoziţie sunt structurate în funcţie de gradul de dificultate şi acoperă nivelurile A1 până la B1 conform cadrului european de referinţă.

Materialele didactice şi seriile de ilustraţii fac referire la situaţii şi fapte ce se pot regăsi în viaţa cotidiană din România.

Cursul on-line nu necesită competenţe avansate de folosire a computerului, iar toate exerciţiile şi textele propuse sunt însoţite de ilustraţii ori materiale video şi audio. În acest fel este încurajată dezvoltarea simultană a capacităţii de a înţelege, de a răspunde adecvat şi de a asimila şi contextualiza noi termeni în limba română.

VEZI AICI CURSUL ONLINE

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

Răniţi pe şantiere

Noica, plagiat de un scriitor italian