in

VIDEO Dan Bittman dezvăluie secretul din spatele piesei “Ţi-am dat un inel”

“Ţi-am dat un inel” este una dintre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei Holograf. Însă, nimeni nu a înţeles că în spatele versurilor se ascunde o poveste tristă, poate pentru că melodia este foarte antrenantă.

După 13 ani de la apariţie, Dan Bittman a dezvăluit adevărata poveste din spatele uneia dintre cele mai cunoscute piese ale trupei. Artistul a mărturisit, la Magic FM, că piesa a fost inspirată de o poveste de dragoste adevărata, dar care s-a încheiat cu o despărţire.

Povestea inelului

”Inelul, dacă îl cânţi într-o altă tonalitate şi în alt tempo, devine dintr-o dată o piesă foarte tristă, care spune o poveste la fel de tristă. Ea, ulterior, a devenit o piesă foarte veselă şi pe care toţi vor să o audă la nunţi, la evenimente de genul acesta”, spune Dan Bittman.

“Este povestea unui inel pe care am vrut la un moment dat să îl ofer cuiva. A fost unul dintre puţinele momente din viaţa mea în care am vrut să fac pasul acesta şi n-a fost să fie aşa. Până la urmă, ne-am despărţit. Este o întreagă poveste de dragoste care s-a consumat la începutul anilor ’90. A fost iniţial o poveste tristă transformată într-o mare veselie, ca la români”, povesteste solistul trupei Holograf.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Andreea Olariu şi Narcis Ianău- protagonişti la “Io Canto”, din 15 septembrie, pe Canale 5

Viareggio/ Inainte de a muri lovit de infarct, un camionagiu român reuşeşte să evite o catastrofă rutieră