Menu
in

De ce iubesc vedetele România? Tu de ce îţi iubeşti ţara natală?

“De ce iubesc România”, campania lansată de Pro TV cu ocazia aniversării a 16 ani de la lansarea postului, se extinde şi încearcă să-i implice şi pe românii din diaspora. În cadrul acestei campanii sunt invitaţi să participe şi românii din afara ţării, prin promovarea ţării cu filmuleţe în care îşi declară “sentimentele pentru ţara natală”.

“Oriunde ai fi în lume, arată-le străinilor că România nu se rezumă la cerşetori, ţigani. spune-le că şi tu eşti român. Şi ăsta ar trebui să fie un motiv de mândrie pentru ei, doar te au în ţara lor”, sună propunerea campaniei “De ce iubesc România”, pornită în apropierea Zilei Naţionale a României. La această campanie participă mai multe vedete autohtone, printre care Loredana Groza, Cătălin Măruţă şi Dana Rogoz.

Loredana: “România, cea mai frumoasă ţară”

Loredana Groza a văzut toată lumea şi crede în continuare că România este cea mai frumoasă ţară din lume. Membra juriului de la “Vocea României” a făcut o listă a lucrurilor pe care le apreciază la ţara sa natală şi la conaţionali. “Iubesc România pentru că este ţara cea mai frumoasă din lume, iar românii sunt oameni puternici, care au supravieţuit tuturor greutăţilor, reuşind să păstreze şi să salveze spiritul românesc. Sunt mândră că sunt româncă şi că aici am reuşit să-mi împlinesc visele. Salut românii de aici şi din toată lumea, fraţii şi surorile mele! Pentru voi cânt şi voi cânta câte zile voi avea. Vă iubesc necondiţionat!”, a mărturisit Loredana.

Măruţă: “Facem haz de necaz”

Cătălin Măruţă este mândru că trăieşte în România. Vedeta de la PRO TV a făcut o scurtă listă a calităţilor pe care le apreciază la poporul din care face parte. “Facem haz de necaz, improvizăm în orice domeniu şi, când suntem daţi afară pe uşă, reuşim să intrăm înapoi pe geam! Asta e România pe care o cunosc eu şi pe care o iubesc”, a declarat Cătălin Măruţă

Dana: „Nu aş fi reuşit în altă ţară”

Dana Rogoz a scris pe blogul personal care sunt motivele care o fac să iubească ţara în care s-a născut. Vedeta de la Pro TV apreciază la români talentul şi simţul umorului şi puterea pe care o au mereu să depăşească obstacolele. “Iubesc România pentru că iubesc românii talentaţi, veseli, inteligenţi, creativi, descurcăreţi, pentru că au simţul umorului şi au reuşit să treacă în viaţă peste obstacole făcând de multe ori haz de necaz. Iubesc România pentru că aici am reuşit să-mi fac meseria, să fiu ceea ce mi-am dorit întotdeauna. Iar ce am realizat aici până la vârsta de 26 de ani nu aş fi reuşit în nicio altă ţară. Iubesc România pentru costumele populare absolut spectaculoase!”, a explicat Dana Rogoz.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version