in

Decreto flussi/ Verifica cererea online!

In atentia cetatenilor din Republica Moldova si angajatorilor romani: Toţi cei care au depus cereri, ȋn cadrul procedurii fluxurilor de intrare pentru a angaja un muncitor străin sau pentru a converti un permis de şedere, pot urmări online evoluţia solicitărilor, pe site-ul Ministerului de Interne.

Secţiunea interesată se poate accesa intrând pe situl domanda.nullaostalavoro.interno.it (FOTO), unde se  introduce adresa de email şi parola, folosite deja pentru depunerea cererii. Pe ecran va apărea o scurtă descriere a situaţiei. În acest fel, se poate afla care este biroul care examinează cererea, dacă totul decurge normal şi se poate estima cam ȋn cât timp ea va fi soluţionată.

Oricum, cei interesaţi să nu-şi facă iluzii, primele răspunsuri la dosarele depuse vor fi gata abia peste câteva luni. Acest sistem de informare on-line poate fi accesat numai de către cei care au trimis cererea pe cont propriu şi au folosit deci, un e-mail si o parolă personală. Cei care au apelat la intermediari, consultanţi sau asociaţii, vor trebui să se ȋntoarcă la aceleaşi ghişee  pentru a afla detalii legate de propria cerere.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Interviu cu EP Ramona Mănescu: PNL vrea acord cu partidul lui Fini

Garoflid, poetul gropar din Jesi