in

Depeche Mode, spectacol total la Bucureşti

Concertul britanicilor de la Depeche Mode a fost cel mai aşteptat eveniment al sezonului muzical. Show-ul, susţinut pe Arena Naţională, a început de la ora 21:00.

Este pentru a doua oară, după concertul din 1996, când bucureştenii i-au putut asculta live pe legendarii artişti de la Depeche Mode – Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher. Concertul de la Bucureşti a fost cel de-al cincilea show din cadrul turneului de promovare a albumului “Delta Machine”, după cele de la Nisa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) şi Sofia (12 mai).

Trupa britanică a făcut să vibreze Arena Naţională. Peste 50.000 de oameni au asistat la show

Trupa Depeche Mode a făcut să vibreze Arena Naţională din Capitală, într-un show de două ore, la care au asistat peste 50.000 de spectatori şi care a inclus hituri precum „Precious”, „Policy of Truth”, „Enjoy the Silence” şi „Personal Jesus”. Celebri pentru show-urile live spectaculoase, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher nu şi-au dezamăgit fanii nici de această dată, scena, a cărei construcţie a durat mai multe zile, fiind una cu adevărat specială, unică în lume. Designul inovator a fost gândit de Anton Corbijn şi are la bază elementele grafice care se regăsesc şi în noua identitate vizuală a trupei. Practic, logoul Depeche Mode a fost sursa de inspiraţie pentru uriaşele ecrane de proiecţie ce asigură un spectacol video impresionant.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Leontin Vlass: „Întoarcerea românilor acasă ar fi un dezastru uman, un genocid”

Coabitarea funcţionează. Băsescu a numit în funcţie procurorii propuşi de Ponta