in

Designerul Alexandru Ciucu învaţă actoria la Hollywood

Designerul Alexandru Ciucu s-a hotărât să îşi încerce norocul şi în actorie şi a plecat la Hollywood pentru a se înscrie la una din cele mai bune şcoli de profil din Cetatea Filmului, New York Film Academy.

Soţul cântăreţei Alinei Sorescu va urma cursuri de actorie şi va studia scenariu, regie, producţie şi marketing de film. „Vreau să învăţ de la cei mai buni din branşă, de aceea am ales ca destinaţie Hollywood-ul. Filmul îţi permite să comunici mult mai bine emoţiile şi experienţele pe care vrei să le împartăşeşti. Am câteva idei de scenariu care cred că vor aduce o nouă percepţie asupra filmului românesc. Consider că împletirea fashion-ului cu cinematografia mă va împlini profesional”, a declarat designerul.

Alexandru Ciucu îşi doreşte ca proiectele sale să contureze frumos imaginea externă a Romaniei. „Ştiu că este mult mai greu să construieşti valori decât să le distrugi, dar şi satisfacţia reuşitei este mult mai mare. Arta are puterea de a face cunoscute valorile româneşti, mai mult decât, spre exemplu, afacerile sau medicina, pentru că are expunere mult mai mare şi ajunge direct în sufletele oamenilor, înainte de a ajunge în mintea lor, unde pot fi alterate de stereotipuri. Să ne amintim doar că muzica, moda, filmul şi pictura sunt domeniile în care cei mai mulţi români se remarcă peste hotare”, a adăugat designerul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Animaliştii ameninţă: „Pe 3 octombrie vom asedia ambasada României de la Roma”

Videanu şi Vosganian, acuzaţi de subminarea economiei naţionale. Prejudiciu de 130 milioane de dolari