in

Eros Ramazzotti, înnebunit de românce

Eros Ramazzotti pare să fie atras iremediabil de românce. După ce s-a iubit cu Mădalina Ghenea, cântăreţul a dezvoltat o nouă pasiune, de această dată pentru modelul Mihaela Sîrbu, cu care a şi petrecut o vacanţă în Turcia.

Nu se ştie dacă între ei este o relaţie de iubire sau de simplă prietenie, însă, judecând după pasiunile artistului pentru românce, este posibil să fie o idilă în care fiecare îşi alocă celuilalt spaţiu şi libertate.

Prietenie sau pasiune cu Mihaela Sîrbu?

Eros Ramazzotti are o relaţie apropiată, de mai mulţi ani, cu modelul Mihaela Sîrbu. Românca i-a intrat sub piele celebrului cântăreţ încă din anul 2004, de când a participat la un casting pentru unul din videoclipurile sale. A jucat, ulterior, în videoclipul artistului şi de atunci cei doi păstrează legatura. Ei vorbesc des la telefon şi se întâlnesc atunci când timpul le permite. Ramazzotti şi Mihaela s-au reîntalnit şi în România, atunci când Eros a susţinut un concert pe plaiurile mioritice, în urmă cu doi ani, şi au petrecut chiar şi o vacanţă împreună, în Turcia.

Scene fierbinţi cu Mădălina Ghenea

Anul trecut, despre Mădălina Ghenea se spunea că trăieşte o adevărată idilă cu celebrul actor american Leonardo diCaprio, însă, românca a dezminţit zvonurile. Într-un interviu acordat publicaţiei “Vanity Fair”, Mădălina a spus că prioritatea ei este cariera. Modelul de origine română a fost, la rândul ei, cuplată de presa italiană şi cu Eros Ramazzotti, după ce au apărut împreună în videoclipul artistului, în scene fierbinţi. Se întâmpla în 2007, când l-a cucerit pe artist cu frumuseţea ei. Atunci, Eros Ramazzoti a invitat-o să fie protagonista videoclipului “Il tempo tra di noi”.

Mădălina Ghenea i-a cucerit pe italieni, după ce a apărut într-un spot publicitar pe principalele canale TV din Peninsulă, alături de actorul Raoul Bova. Mai mult, revista săptămânală “Panorama” i-a dedicat Mădălinei un articol, ilustrat cu fotografii ale tinerei, în care seamănă izbitor cu Sofia Loren, intitulat “Românca ce îi seduce pe italieni”. TGCOM a prezentat-o ca pe “noua zeiţă Venus” a micului ecran, în concurenţă cu o altă protagonistă a vieţii mondene din Peninsulă, argentiniana Belen Rodriguez.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sclavi la cules de clementine în Calabria: “Dacă cerem banii, ne pun pistolul la tâmplă”

Bătrână pălmuită şi scuipată de doi români: avea portofelul gol