in

DRAMĂ: Fiul de numai 24 de ani al actorului Florin Călinescu s-a sinucis

Luca Călinescu, fiul cel mic al actorului Florin Călinescu, s-a sinucis, la Praga, unde lucra la producţia unui scurtmetraj. Avea numai 24 de ani şi, se pare, suferea de depresie, fiind găsit spânzurat în camera sa.

Luca Călinescu studia filmul la „John Moores University” din Liverpool, unde studia filmul. Acesta era la Praga, pentru a filma un scurtmetraj, primul proiect important din cariera sa. Potrivit Cancan, Florin Călinescu încearcă acum să primească o aprobare pentru o slujbă religioasă pentru Luca, lucru care nu este admis în cazul sinucigaşilor. Trupul neînsufleţit al tânărului va fi repatriat zilele viitoare.

Lumea teatrului, alături de Florin Călinescu

Actorul Valentin Rupiţă, un apropiat al familiei Călinescu, a declarat, la Realitatea TV, că este o veste şocantă: “Pe Luca l-am cunoscut foarte bine. Era un băiat foarte liniştit, extraordinar de cuminte pentru vârsta pe care o avea. Eu nu cred că avea stări depresive. După ce şi-a piredut soţia, Florin a fost şi mamă şi tată pentru cei doi băieţi. Luca urma facultatea de actorie. Cu Luca am vorbit înainte de Revelion, eram Buftea. Mi s-a părut ok atunci. Era un copil care râdea, era vesel, iar această veste efectiv m-a şocat.

De asemenea, actorul George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis din Bucureşti, a precizat că Luca era un copil ordonat, fără nicio problemă. “Nu era nicio tensiune între Florin şi copiii lui. Florin îi ocrotea foarte discret. Era un tată care a devenit şi mamă”, a mai spus Ivaşcu, referitor la faptul că, în urmă cu şapte ani, actriţa Ana Maria Călinescu, mama celor doi băieţi a murit în urma unei maladii necruţătoare.

Actorul, despre fiii săi: “Nu-mi place să-i laud, îi las pe alţii să o facă”

În urmă cu numai două săptămâni, actorul a vorbit despre fiii săi. “Îi cresc altfel. Nu-mi place să-i laud, îi las pe alţii să o facă. De fiul meu cel mare au vorbit oameni valoroşi (n.r. – Paul Mccartney). Sper să reuşească şi ăsta mic, Luca. La vară o să facă parte dintr-o echipă internaţională care va turna o coproducţie în Praga”, spunea Florin Călinescu. Într-una dintre puţinele ocazii în care au apăut la televizor, Luca (foto dreapta) spunea că se pricepe la actorie şi că vrea să intre în lumea filmului. “M-am gândit să studiez în România, deoarece ar fi fost mai uşor, dar tatăl meu m-a sfătuit să studiez în străinătate”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cazul Felicia Ciobotaru: fostul iubit condamnat la 11 ani de închisoare

Scandal în Sardinia: firma Valtur vrea să angajeze sute de români