Menu
in

Fiul manelistului Guţă a picat BAC-ul. A luat nota 1 la română, 3 la matematică şi 2 la geografie

Fiul manelistului Nicolae Guţă a fost declarat respins la examenul de bacalaureat susţinut în sesiunea de vară din acest an, absolventul Liceului privat „Apollonius” din Petroşani obţinând nota 1.00 la Limba şi literatura română.

Nicolae Guţă are 45 de ani, iar fiul său, care are acelaşi nume, a absolvit în anul 2012 cursurile Liceului privat „Apollonius” din Petroşani, are 18 ani. Nicolae Guţă nu a reuşit să obţină notă de trecere la examenul de bacalaureat. Reprezentanţii comisiei de bacalaureat au trecut „Respins”, după ce acesta a obţinut note sub cinci la cele trei probe scrise. A obţinut nota 1.00 la limba română, nota 3 la matematică şi nota 2 la geografie.

Fiul lui Guţă a dat examenul la Şcoala Generală numărul 4 din Petroşani, unitate de învăţământ la care au susţinut bacalaureatul absolvenţii din trei licee din Petroşani. Directorul Liceului „Apollonius” Petroşani, Mia Albescu, a declarat că Nicolae Guţă trecea „din când în când pe la cursuri”.

Costel Busuioc a picat examenul de bacalaureat

Tenorul Costel Busuioc, devenit celebru după ce, în 2008, a câştigat concursul muzical „Hijos de Babel”, din Spania, unde era plecat la muncă, a picat examenul de bacalaureat. Costel Busuioc, care a urmat Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Constanţa, a obţinut nota 1,2 la limba şi literatura română, 4,2 la istorie şi 5,1 la geografie, fiind declarat respins.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version