Menu
in

Florin Călinescu, despre moartea fiului său, Luca: “Sunt supărat pe Dumnezeu”

Florin Călinescu a fost lovit dur de soartă. În urmă cu şapte ani, soţia sa a murit. Recent, fiul său cel mic, Luca, în vârstă de 24 de ani, s-a sinucis.

Omul de televiziune si actorul Florin Călinescu nu mai are puterea să facă declaraţii publice despre moartea fiului său, însă, în faţa prietenilor a avut mai multe momente când a simţit nevoia să se confeseze.

Cunoscutii actorului spun că acesta este dezamăgit de divinitate: “Că mi-a murit sotia şi mi-a luat-o, să zicem… unii mai au puterea să înlocuiască o nevastă. Sunt supărat pe Dumnezeu… un copil nu-l mai înlocuieşti”.

Florin Călinescu îşi doreşte din tot sufletul să înţeleagă ce a fost în mintea copilului său, care a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa la numai 24 de ani.

Actorul a plecat la Liverpool

Florin Călinescu a plecat la Liverpool, orasul în care fiul său, Luca, a studiat în ultimii ani, pentru a-i întâlni foştii colegi de facultate. Totodată, actorul a considerat că este de datoria sa să rezolve treburile adimnistrative şi să achite eventualele cheltuieli restante, precum taxe scolare sau plata întreţinerii.

Luca Călinescu locuia de mai mulţi ani în oraşul britanc Liverpool, dar, de câteva luni, plecase la Praga pentru realizarea unui proiect cinematografic.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version