in

FOTO Loredana a sărutat un delfin în vacanţa din Emiratele Arabe

Loredana a ales ca destinaţie de vacanţă un loc în care nu a mai fost niciodată, Emiratele Arabe Unite, aşa că s-a bucurat atât de magia deşertului, precum şi de vizitarea oraşelor Dubai şi Abu Dhabi.

După aproape o săptămână de vis, Loredana Groza s-a întors acasă cu o energie debordantă, planuri mari şi proiecte noi pentru fanii ei. “Mâine intru din nou în studio cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn, am compus un cântec special pentru Dragoş Chircu pe care îl voi cântă în duet cu el. În plus sunt aproape gata aproape o duzină de cântece, un videoclip deja s-a filmat la primul single de pe album care se numeşte ‘Sexting’. De abia aştept să deschidem tolba cu cântece şi cu noi poveşti pentru 2012 şi pentru toţi fanii mei”, a mărturisit artista.

Escapadă într-o “altă lume”

Loredana Groza a sărutat un delfin, s-a plimbat pe cămilă şi s-a bucurat de farmecul dunelor de nisip, în timpul vacanţei petrecute în Emiratele Arabe Unite, un loc unde s-a bucurat de o experienţă incredibilă. „Am plecat cu Andrei şi Elena pentru o escapadă într-un loc în care nu am mai fost niciodată, am stat câteva zile în deşert, la trei ore şi jumătate de Dubai şi două ore de Abu Dhabi. Am văzut pentru prima oară dunele de nisip, pe care le vezi doar în filme, a fost o experienţă incredibilă, parcă eram într-un ocean de nisip, altă planetă, altă lume, parcă nu eram pe pământ, o linişte incredibilă şi o pace cum numai în asemenea loc poţi să găseşti. Nu am ratat ocazia să ne plimbăm cu cămilele, ne-am trezit dimineaţă, în zorii zilei şi am plecat în expediţie, Elenei i-a plăcut foarte mult„, povesteşte vedeta.

A degustat delicatesele orientale

Lori a vizitat cea mai mare moschee din Abu Dhabi, a mers în Souk, loc în care a mâncat tot felul de preparate orientale şi asiatice, şi-a cumpărat haine arăbeşti, iar în Dubai a fost în Golful Delfinului unde a sărutat un delfin.„Înainte de a intra în Dolphin Bay, antrenorii îţi explică cum trebuie să te comporţi cu delfinii, e un întreg ritual care se face înainte de asta, fiind mamifere acvatice trebuie să poţi să comunici cu ele, să nu te sperii, am învăţat multe lucruri frumoase”, mai povesteşte cântăreaţa.

Cuprinsă de mrejele deşertului

Deşertul i-a plăcut cel mai mult Loredanei şi s-a întors din vacanţă cu multe amintiri foarte frumoase. „M-am întors cu mai multe amintiri şi cu lucruri deosebite, îmi pare rău că nu mi-am luat un covor persan fermecat, dar data viitoare vreau să îmi achiziţionez şi o asemenea piesă. Cultura lor este extrem de preţioasă şi se reflectă în felul în care se îmbrăca, mănâncă, în bijuteriile lor, în arta lor, lămpile arăbeşti şi toate obiectele de decor sunt fantastice”, a mai spus Loredana.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Morţi electrocutaţi la furat cabluri de cupru

Nepoata marelui fotbalist Gicu Dobrin, manechin la Bologna