in

FOTO Româncele au “incendiat” Italia. Mădălina Ghenea, pozată de Catrinel Menghia

Catrinel Menghia şi-a exploatat talentul de fotograf pentru a imortaliza o altă româncă celebră în Italia, Madalina Ghenea. Şedinţa foto a avut loc în cadrul emisiunii “Chiambretti Sunday Show” de pe postul de televiziune Italia1, emisiune a cărei gazdă este Catrinel.

 

Catrinel Menghia a fost considerată, ani la rând, cea mai sexy româncă celebră din Italia. De anul trecut, însă, atenţia presei şi a publicului s-a orientat către o altă româncă extraordinar de frumoasă – Madalina Ghenea. Aceasta este vedeta ce apare pe coperta de martie 2012 a revistei The ONE, o premieră în România pentru tânăra actriţă. Pictorial a fost inspirat din filmele vechi italiene ce o aveau ca protagonistă pe Sophia Loren, iar cadrele au fost realizate în Sicilia.

 

Mădălina Ghenea nu neagă, dar nici nu confirmă relaţia cu Leonardo DiCaprio

Frumoasa olteancă nu neagă relaţia cu Leonardo DiCaprio şi nici nu vorbeşte despre celebrul actor la timpul trecut. Recent, Mădălina Ghenea a mărturisit că este foarte iubită si iubeşte la rândul ei. Totuşi, preferă să rămână discretă atunci când vine vorba despre persoana pe care o iubeşte, pe care o numeşte pur şi simplu “persoana căreia eu îi spun te iubesc…”

 

VIDEO Catrinel Menghia, împreună cu Charlie Sheen, într-o reclamă

Modelul român a apărut într-un nou clip publicitar pentru autoturismul Fiat 500 Abarth. Deşi există mai multe manechine superbe în reclamă, Catrinel Menghia deţine rolul principal feminin. Charlie Sheen se joacă pe sine însuşi în timp ce conduce maşina prin casa lui, în timp ce se află în arest la domiciliu, cu o brăţară de monitorizare la gleznă.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Paul Grierosu, emigrant în Irlanda: “Urăsc ajutorul social, vreau să muncesc!”

Torino/ Întreprinzător român, cu 70 de conaţionali angajaţi la negru