in

Giorgia Palmas, sex-simbol la Turul Italiei

Turul Italiei e unul dintre cele trei mari tururi cicliste care se dispută în fiecare an, alături de Turul Franţei şi Turul Spaniei.

Ediţia a 99-a din „Il Giro”, programată în perioada 6-29 mai 2016, promite să fie una incendiară. Cu atât mai mult cu cât organizatorii au prezentat-o ca sex-simbol al evenimentului pe frumoasa italiancă Giorgia Palmas, relatează Click.

 

În vârstă de 33 de ani, Giorgia şi-a începuta cariera ca model, în anul 2000 clasându-se pe locul al doilea la Miss World, după reprezentanta Indiei. Ulterior, sexy-ambasadoarea Turului Italiei s-a făcut cunoscută în celebra emisiune de televiziune „Striscia la notizia”, un fel de Cronica Cârcotaşilor în peninsulă.

Legăturile Georgiei Palmas cu sportul nu se limitează doar la Turul Italiei. Bruneta a fost căsătorită mulţi ani (2004-2011) cu fotbalistul Davide Bombardini, trecut pe la AS Roma şi Palermo, cu care are şi o fetiţă. Apoi, Giorgia s-a îndrăgostit de Vittorio Brumotti, cunoscut în Italia pentru performanţele din bike trial, o disciplină a ciclismului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român din Italia, și-a anunțat sinuciderea pe Facebook: ”Vreau să termin cu viața”

Maria Ungurean candidează la Torino. ”Viitorul comunității românești depinde de implicarea tinerilor”