in

Horia Brenciu va fi tătic. Iubita lui este însărcinată

Odată cu împlinirea celor 40 de ani, Horia Brenciu va deveni tătic. Îndrăgitul artist a aflat recent vestea cea mare: iubita lui, Alice, este însărcinată.

Horia si Alice sunt împreună de peste şase ani, însă nu s-au căsătorit până în prezent. Probabil, odată cu venirea pe lume a primului lor copil, cei doi îşi vor uni destinelele în faţa lui Dumnezeu.

”Stimaţi meseni. Acum, în anul de graţie 2012, tind să duc la îndeplinire tripticul omului realizat: copac plantat, apartament achitat, şi…ce mai era….aaa, copilul! Anul acesta, de 40 de ani nu puteam să primesc un cadou mai frumos decât un prinţ sau o prinţesămoştenitoare. Când mi s-a dat vestea eram pe scenă. Sper că atunci când va veni pe lume eu să fiu spectatorul. Acum sunt cu adevărat în Ţara Minunilor, cu Alice cu tot” a declarat fericit Horia Brenciu.

Omagiu adus lui Frank Sinatra

Horia Brenciu şi HB Orchestra Big Band vor susţine spectacolul “My Way”, un omagiu adus muzicianului Frank Sinatra, pe 29 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Spectacolul-eveniment reînvie glorioasa epocă a muzicii swing şi aduce în prim-plan un gen care a făcut istorie în lumea filmului, a muzicii şi, fără îndoială, în inima publicului. Conceput ca un omagiu adus lui Frank Sinatra, evenimentul poartă numele uneia dintre cele mai populare piese ale celebrului artist.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Polledri (Lega): „Să te căsătoreşti cu un marocan? Mai rău decât să fii homosexual”

Andrei, “camionagiul fantomă”: a lucrat 10 ani la negru în Italia