in

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au logodit. Inelul a costat 22.000 €

Diferenţa de 31 de ani dintre Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt nu a reprezentat nici cel mai mic impediment. Se pare că dragostea a învins prejudecăţile, iar Ilie Năstase, în vârstă de 65 de ani, a cerut-o de soţie pe Brigitte Sfăt, în vârstă de 34 de ani.

Aflaţi la Londra, Ilie Năstase i-a oferit frumoasei sale iubite un inel de logodnă extrem de valoros, şi la propriu şi la figurat, întrucât a costat 22.000 de euro, pe de o parte, şi reprezintă inelul de logodnă, pe de altă parte. “Am fost foarte emoţionată când am intrat într-un magazin al firmei Cartier, de unde Ilie mi-a cumpărat o bijuterie superbă, despre care mi-a spus că reprezintă inelul de logodnă. Mi-au dat lacrimile de fericire”, a mărturisit Brigitte Sfăt.

Inelul pe care Brigitte l-a primit în dar de la Ilie Năstase este din aur galben şi este bătut cu 18 diamante, având în mijloc unul de dimensiune mai mare. Valoarea totală a inelului e de 22.000 de euro. Cu toate acestea, cuplul nu a stabilit şi data nunţii.”Avem tot timpul din lume să ne punem şi pirostriile”, a spus Ilie Năstase.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Când şi cum se poate obţine restituirea taxelor consulare

Azi credincioşii îi sărbătoresc pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil/ Programul slujirii ierarhilor – Diaspora