Menu
in

Inna, cel mai bun artist al anului în Franţa

Inna a cucerit din nou Franţa cu melodiile sale. Românca a fost desemnată cel mai bun artist din 2011, la gala Les Trophees de la Nuit. Cu două zile înainte de această gală, Inna a participat, pentru al doilea an consecutiv, la unul dintre cele mai mari evenimente din muzica dance din Franţa – Starfloor.

 

Inna se alătură românilor care poartă numele cu mândrie peste hotare. De data aceasta, frumoasa brunetă a fost desemnată cel mai bun artist al anului în Franţa.

Premiul i-a fost oferit româncei în cadrul galei „Les Trophees de la Nuit”, care a avut loc la Paris, luni, 28 noiembrie, anunţă reprezentanţii artistei. Artista a urcat pe scenă alături de alte nume mari din muzica internaţională, precum FloRida, Taio Cruz, Jason Derulo şi David Guetta.

Respectivul trofeu a mai fost obţinut în anii trecuţi de cântăreţi precum Bob Sinclair sau Martin Solveig. În luna decembrie, Inna se pregăteşte de un turneu în Rusia şi Franţa, urmând ca de Revelion să cânte la Marrakesh.

Inna, un adevărat fenomen ce a schimbat ritmurile pieţei muzicale internaţionale, a cucerit deja cluburile din toată lumea, câştigând simpatia fanilor din Europa până în Orientul Mijlociu şi Atlantic. Către sfârşitul anului 2007, cântăreaţa s-a întâlnit cu cei trei producători de la Play&Win, fapt ce a avut ca rezultat lansarea primului său single, „Hot„.

În doar câteva luni, Inna a obţinut un succes fără precedent. „Hot” a cucerit cele mai înalte poziţii din topurile din toată lumea, la scurt timp după lansare. Astfel, povestea a continuat – toate single-urile lansate, „Love„, „DejaVu„, „Amazing„, „Sun is Up” au devenit hituri, iar Inna a fost răsplătită cu cele mai mari premii internaţionale în domeniu.

Mai nou, Inna s-a alăturat mai multor femei celebre şi a demarat o campanie împotriva violenţei asupra femeilor. Cântăreaţa originară din Mangalia a primit mai multe premii pentru numărul mare de discuri vândute, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Nu a uitat de România

Inna, una dintre cele mai cunoscute cântăreţe românce în străinătate, îi multumeşte României că a învăţat-o ce înseamnă cuvântul „acasă”. Interpreta a menţionat că este foarte ataşată de ţara ei şi că îi place să revină în România, pentru că îi dă un sentiment placut. „La mulţi ani, România! Îţi mulţumesc că m-ai învăţat ce înseamnă ‘acasă’!”, a declarat Inna.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version