in

Jennifer Lopez concertează la Bucureşti, pe 14 noiembrie

Starul muzicii latino Jennifer Lopez a confimat oficial includerea Bucureştiului pe harta turneului său mondial „Dance Again”, urmând să concerteze pe 14 noiembrie la complexul Romexpo, informează organizatorii.

J Lo, aşa cum este cel mai bine cunoscută vedeta americană, şi-a început cariera muzicală în 1999, iar în prezent are la activ şapte albume de studio, vândute în peste 55 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Cele mai recente succese ale artistei sunt single-urile „On The Floor” şi „Dance Again”, realizate în colaborare cu rapper-ul Pitbull, care au ocupat locul întâi în topurile din întreaga lume, inclusiv în cele româneşti.

Turneul „Dance Again” a debutat pe 14 iunie, în Panama City, pentru a continua pe continentul sud-american. Acolo, artista a cântat în Venezuela, Chile, Argentina şi Brazilia şi apoi s-a îndreptat către America de Nord.

În primele zile ale lunii octombrie, J Lo va ajunge în Europa, unde va cânta mai întâi în ţări precum Portugalia, Spania, Elveţia, Italia, Germania, Belgia şi Franţa, pentru ca apoi să se îndrepte către ţările scandinave. După un periplu în Rusia şi alte state din estul Europei, J Lo va ajunge în România, pe 14 noiembrie.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti al cântăreţei Jennifer Lopez sunt puse în vânzare prin reţeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro. Biletele au preţuri care diferă în funcţie de amplasarea în spaţiul de spectacol – 958,50 de lei (VIP Exclusive), 745,50 de lei (VIP), 298,20 de lei (Golden Circle), 191,70 de lei (Normal Circle), 106,50 de lei (Standing Level 2).

Artistă completă

Jennifer Lopez, născută pe 24 iulie 1969, este o actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri americană. Şi-a început cariera în grupul de dans Fly Girl, care a avut numeroase apariţii în emisiunea de televiziune „Living Color”, şi a devenit apoi dansatoare în trupa care o însoţea pe Janet Jackson în turnee. Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Trenul cu bani/ Money Train” (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică „Selena” (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă „Anaconda” (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din „Out of Sight” (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume.

Jennifer Lopez s-a orientat apoi spre muzică, în 1999, odată cu lansarea albumului ei de debut, intitulat „On the 6”. Cel de-al doilea album al ei, „J. Lo”, lansat în 2001, a ajuns pe prima poziţie în topul Billboard 200, în aceeaşi săptămână în care filmul „Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner”, în care Jennifer juca rolul principal feminin, se clasa pe primul loc în box office-ul nord-american. Lopez a fost prima persoană din lume care a reuşit o astfel de performanţă. A lansat apoi „J to tha L-O! The Remixes” în 2002, care a devenit primul album de remixuri ce a ajuns pe primul loc în topul american. Au urmat altele cu acelaşi impact major asupra publicului.

Albumele lansate de Jennifer Lopez s-au vândut în peste 18 milioane de copii în Statele Unite şi în peste 70 de milioane de copii pe plan mondial. Jennifer Lopez deţine şi o linie de articole vestimentare şi a lansat mai multe parfumuri. În 2011, averea ei netă era estimată la 150 de milioane de dolari.

Viaţa personală a artistei a fost la rândul ei comentată îndelung în presa internaţională, care a acordat spaţii largi despre relaţiile pe care cântăreaţa le-a avut cu bărbaţi celebri. Jennifer Lopez s-a căsătorit cu cel de-al treilea ei soţ, Marc Anthony, în 2004 şi a născut gemeni – Maximilian şi Emme – pe 22 februarie 2008. Lopez şi Anthony au depus actele prin care solicitau divorţul în aprilie 2012.

Cântăreaţa a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, din februarie 1997 până în ianuarie 1998, iar după o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), ea s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsnicie care a durat 10 luni.

Aleasă recent de Forbes cea mai influentă celebritate din lume, Jennifer Lopez are în prezent o relaţie cu dansatorul în vârstă de 25 de ani Casper Smart.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Misterul “consulului” ţepar/MAE: “Nu face parte din corpul diplomatic”

Cu ce călătoresc românii din străinătate: cu avionul sau cu autocarul?