in

Jose Carreras a revenit la Bucureşti pentru un concert extraordinar VIDEO

Jose Carreras a revenit în România. În această seară, tenorul va susţine un concert pe scena Sălii Palatului din Bucureşti.

Nu vor lipsi din spectacolul lui Jose Carreras – “La Donna e Mobile”, “Nessun Dorma” sau “Core Ngrato”. Spectacolul se anunţă a fi unul de zile mari, tenorul spaniol declarând că a pregătit împreună cu invitaţii săi un spectacol mixt, cu arii de operă şi bucăţi foarte cunoscute publicului. Spectatorii urmează să asculte şi un gen tipic spaniol numit zarzuela şi canţonete napoletane. Tenorul revine chiar pe scena Sălii Palatului după concertul susținut tot acolo în 2008.

Tenorul vrea să încerce bucătăria românească

Prezent în România, Jose Carreras îşi doreşte să viziteze Capitala şi să meargă la un restaurant cu specific românesc. Tenorul vrea să guste din bucatele tradiţionale şi din palinca din ţara noastră. Pentru momentele de dinaintea concertului, conscutul tenor a spus că ar vrea ca în cabina sa să existe un pian şi să fie create toate condiţiile pentru ca atmosfera să fie una plăcută: cabina să fie puternic luminată şi să fie aduse flori.

Unul dintre “Cei trei tenori”, alături de Placido Domingo şi Luciano Pavarotti

Josep Carreras i Coll s-a născut la data de 5 decembrie 1946, la Barcelona – Spania. Tenorul este cunoscut ca Jose Carreras, fiind unul dintre cei mai proeminenţi cântăreţi de operă ai generaţiei sale, fiind absolut remarcabil mai ales în operele scrise de Verdi şi Puccini. Cariera sa cuprinde peste 60 de roluri interpretate pe diferite scene muzicale ale lumii şi numeroase prezenţe în studiourile de înregistrare. Carreras a dobândit o largă faimă şi recunoaştere internaţională ca fiind unul dintre “Cei trei tenori”, alături de Placido Domingo şi Luciano Pavarotti într-o serie de concerte foarte populare începute în 1990 şi continuate până în 2003.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cutremur în consulate

Accident rutier cu un cărucior, vinovată o mamă româncă