Menu
in

Legendarul solist şi actor italian Gianni Morandi ia lecţii de limba română

Pe 27 octombrie, Gianni Morandi va urca pe scena Sălii Palatului din Capitală pentru fanii săi din România. Şi, pentru a fi pregătit cum se cuvine pentru această întâlnire, cântăreţul s-a pus pe învăţat limba română.

Unul din marile simboluri ale scenei italiene, legendarul solist şi actor al anilor ’60, Gianni Morandi, va concerta în România, pe 27 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. “Salut, prieteni români! Ne vedem curând la Bucureşti! Aştept cu nerăbdare să întâlnesc publicul vostru”, a mărturisit vedeta, pentru Libertatea. Şi, pentru a demonstra că acestea nu au fost doar vorbe în vânt, Gianni Morandi a început să ne înveţe limba, pentru a putea conversa cu fanii români.

Numele lui Gianni Morandi este legat de faimosul festival de muzică uşoară de la Sanremo, unde este director onorific şi prezentator. Artistul a încasat nu mai puţin de 1,3 milioane euro pentru a prezenta prestigiosul Sanremo la ediţia din 2011. În lunga sa carieră, carismaticul solist italian a compus melodii precum „In Ginocchio da Te”, ”Belinda”, “Loredana”, “Occhi Di Ragazza” sau “Parla Più Piano”, piese ce i-au adus vânzări de peste 49 de milioane unităţi discografice.

Gianni Morandi (68 de ani) a avut şi o recunoştere artistică în cinematografie (a fost protagonist în 18 filme) în perioada ‘60-’70 a fost unul dintre cei mai bine cotaţi actori din Italia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version